Πανναξιακός ΑΟ: "Καλώς ήρθες Μαρία, ευχαριστούμε τους χορηγούς"

Μπορεί να μην έχουμε αγωνιστική δράση, όμως μεταγραφές έγιναν και δη στον στίβο…. Και ο Πανναξιακός ΑΟ κινήθηκε αρκετά δραστήρια με στόχο την ένταξη αθλητριών και αθλητών που έχουν μέλλον και καλύπτουν όλο και περισσότερα αγωνίσματα..

Με δελτίο ενημέρωσης έδωσε στην δημοσιότητα τα νέα αποκτήματα, ενώ ευχαρίστησε τους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια.

« Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. και ειδικότερα το τμήμα Στίβου, καλωσορίζει τις νέες μεταγραφές του τμήματος: Γεράση Ίρις (400μ.), Σουκούλης Αλέξανδρος (800 & 1500μ.), Καραβασίλης Ανέστης (100μ.), Κάσσου Μαρία (3000μ.) και Γκίργκι Ζωή (Ακόντιο).

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της ομάδος και συγκεκριμένα, το Kerras Cruises (Χορηγός Μαρίας Μπελιμπασάκη), το Αrmakolas Moto , την Expert Naxos – Βουτσίνος (Χορηγοί Ρουχισμού Αθλητών & Ακαδημιών), την εταιρεία Dole (Χορηγός Ανδρέα Δημητράκη, Μαρίας Μπελιμπασάκη και Δημήτρη Χονδροκούκη), το Πρότυπο Φροντιστήριο Μαθηματικών του κ. Γρατσία και τη διαφημιστική εταιρεία DK Advertising (Δημήτρης Καρούσης).

Παράλληλα, με ιδιαίτερη ανακοίνωση (προφανώς το ίδιο θα γίνει και με τα υπόλοιπα παιδιά) κάνει αναφορά στην Μαρία Κάσσου για την οποία αναφέρει: Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. και ειδικότερα το τμήμα Στίβου, καλωσορίζει τη νέα μεταγραφή του τμήματος, Κάσσου Μαρία (3000 μ.), πρωταθλήτρια των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων.

Και σημειώνει στον επίλογο: «Θεωρούμε ότι τέτοιες κινήσεις, σε δύσκολες οικονομικά συνθήκες, συμβάλλουν τα μέγιστα στην επιβίωση και ανάπτυξη του κλασσικού, Ναξιώτικου αθλητισμού».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News