Πανναξιακός ΑΟ: Κατσάνης και Καψής μας λένε "όλοι σήμερα στο γήπεδο για την μικρή Αντριάνα"

"Όλοι εκεί δίπλα στο συνάνθρωπο μας" Με το σύνθημα αυτό οι παλαίμαχοι του Πανναξιακού ΑΟ ενεργοποιούνται για μία ακόμη φορά όσον αφορά την συμμετοχή τους στα κοινωνικά δρώμενα της Νάξου. Και έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην διοργάνωση φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου, με αντίπαλο τα … παιδιά τους. Την ομάδα του ΓΕΛ Νάξου και με τα έσοδα της αναμέτρησης να διατίθενται για την στήριξη μιας οικογένειας του νησιού.

Συγκεκριμένα, οι παλαίμαχοι του Πανναξιακού ΑΟ θα αγωνιστούν σήμερα Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 16:00 κόντρα στα.. παιδιά τους, την ποδοσφαιρική ομάδα του ΓΕΛ Νάξου, σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Νάξου. Και όπως είναι λογικό, οι μπαμπάδες θα θελήσουν να αποδείξουν ότι ... αντέχουν τα πόδια τους απέναντι στους μικρότερους. 

Η οικογένεια Κουφόπουλου και συγκεκριμένα η ανήλικη κόρη της, που χρειάζεται αποκατάσταση μετά από τραυματισμό θα λάβουν την στήριξη και την αρωγή των βετεράνων της Νάξου και των μαθητών του Γενικού Λυκείου Χώρας Νάξου που δεν έμειναν άπραγοι στην περιπέτεια που περνάει η συμμαθήτρια τους.

Στην διοργάνωση του αγώνα όμως υπάρχει και έκπληξη, καθώς το παρόν θα δώσει και ο πρωταθλητής Ευρώπης Μιχάλης Καψής (ο Στέλιος Γιαννακόπουλος είχε αποδεχτεί την πρόταση αλλά λόγω ενός έκτακτου ταξιδιού εκτός Ελλάδας δεν τα κατάφερε τελικά), που απάντησε θετικά στο κάλεσμα των βετεράνων του Πανναξιακού και θα βρεθεί για ακόμη μία φορά στο ''νησί της Αριάδνης'' για να συνεισφέρει σε ένα παιχνίδι προσφοράς προς τον συνάνθρωπο. Από αυτό τον αγώνα δεν θα πρέπει να λείψει κανείς! 

Οι Νίκος Κατσάνης (ως εκπρόσωπος των παλαιμάχων του Πανναξιακού ΑΟ) και Μιχάλης Καψής (τηλεφωνικά) βρέθηκαν στο ραδιοθάλαμο του Aegean Voice 107.5 "Η Φωνή του Αιγαίου" και μίλησαν για την εκδήλωση και με μία φωνή τόνισαν " οι Παλαιμάχοι (σ.σ. βετεράνοι ακούγεται καλύτερο όπως είπε και ο Μιχάλης Καψής) του Πανναξιακού, για μία ακόμη φορά δείχνουν την ευαισθησία τους σε τέτοιου είδους θέματα. Και ελπίζουμε να υπάρχει αποτέλεσμα... Και θέλουμε να ενεργοποιήσουμε περισσότερο την κοινωνία. Να είναι ανοιχτή και να μην χρειάζεται κάλεσμα για τέτοιες δράσεις... " Και ο Καψής πρόσθεσε "μόλις επικοινώνησαν τα παιδιά, αμέσως είπα "ναι". Δεν μπορώ να αρνηθώ μία τέτοια πρόσκληση. Αλλωστε, προσπαθούμε κι εμείς, όλα τα παιδιά του 2004 να βοηθούμε όπου μας ζητείτε... Μακάρι ο κόσμος να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και να συνεισφέρει ότι μπορεί ο καθένας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News