Πανναξιακός ΑΟ: Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας με εκπλήξεις

Ο Πανναξιακός ΑΟ ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2019 - 20 ... Μία χρονιά που έχει επετειακό χαρακτήρα εάν σκεφτεί κανείς ότι κλείνει 60 χρόνια ζωής την φετινή χρονιά... Ηταν το 1960 όταν ο Απόλλων Νάξου συγχωνεύτηκε με τον Ολυμπιακό Νάξου και δημιουργήθηκε η ομάδα που θεωρείτια το καμάρι του νησιού. Και όχι άδικα...  Φέτος, ο Πανναξιακός θέλει να κάνει την υπέρβαση σε όλα τα επίπεδα. Και κυρίως να φέρει όσο γίνεται πιο κοντά τους φίλους της ομάδας...  Και αυτός είναι ο λόγος που όπως διαβάζουμε στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε (φέρει την υπογραφή του προέδρου κου Κάρλοβιτς και του υπεύθυνου σε θέματα μάρκετινγκ κου Φράγκου) κάνει γνωστό ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2019-2020, τα οποία έχουν επετειακό χαρακτήρα για τα 60 χρόνια του συλλόγου και προσφέρουν προνόμια στους κατόχους τους.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Φέτος,θα ανέβουμε ένα σκαλοπάτι παραπάνω... Μαζί!

Όλοι οι Ναξιωτες, απλοί φίλαθλοι και επαγγελματίες του νησιού μας!

Πρώτο βήμα στα πλαίσια του, νέου, ανταποδοτικού χορηγικού προγράμματος για την περίοδο 2019-20,τα εισιτήρια διαρκείας.

Πλέον, εκτός του κλασικού εισιτηρίου διαρκείας των 50€ που όλοι μας τιμάτε με την αγορά του, υπάρχει στη διάθεση των επαγγελματιών και το εισιτήριο διαρκείας των 100€.

Οι επιχειρήσεις που θα το προτιμήσουν αποκτούν αυτόματα το δικαίωμα να διαφημίζονται σε όλες τις αφίσες προαναγγελιας των αγώνων του Πανναξιακού σε πρωτάθλημα και κύπελλο!

Φέτος, γιορτάζουμε τα 60 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου. Θα τα γιορτάσουμε μαζί, ωραία, Ναξιώτικα!!"

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News