Πανναξιακός ΑΟ: Λιανός και Κατσαράς έχουν στα χέρια τους την ατζέντα της ομάδας

Πανναξιακός ΑΟ και Δήμος Νάξου (Λιανός)

Μπορεί να μην έχει αγωνιστική δράση ο Πανναξιακός ΑΟ σε ποδόσφαιρο και στίβο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχει πέσει σε …χειμερία νάρκη. Η διοίκηση της ομάδας είναι σε εγρήγορση και κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες την ετήσια ατζέντα – ημερολόγιο της ομάδας. Μάλιστα, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Βαγγέλης Κατσαράς – σύμφωνα με ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ναξιώτικης ομάδας – έγιναν κάτοχοι της ατζέντας μετά από εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχιακό Μέγαρο από τον πρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Πολυχρονάκο…

Η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Πανναξιακού ΑΟ

«Ο Δήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, κ. Δημήτρης Λιανός και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού, κ. Ευάγγελος Κατσαράς, παρέλαβαν από τον Πρόεδρο του Πανναξιακού Α.Ο., κ. Γιάννη Πολυχρονάκο τα νέα ημερολόγια - ατζέντες του Συλλόγου μας.

Τους ευχαριστούμε και ευελπιστούμε η τοπική αυτοδιοίκηση να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στα σωματεία του νησιού μας, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες κοινωνικά και υγειονομικά εποχές, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τις αθλητικές και πολιτιστικές υποδομές της Νάξου.

Καλούμε όλους τους συντοπίτες μας και τους φιλάθλους του Πανναξιακού να προμηθευτούν την ατζέντα της αγαπημένης τους ομάδας, βάζοντας κι εκείνοι το λιθαράκι τους στην προσπάθεια του σωματείου».

Πανναξιακός και Δήμος Νάξου (Κατσαράς)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News