Πανναξιακός ΑΟ: Με έξι ... αστέρες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U 20

Ξεκινάει σήμερα Σάββατο 21 Ιουνίου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 (θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή 23 Ιουνίου) στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και αθλητριών από σωματεία όλης της χώρας.  Με βάση τις δηλώσεις συμμετοχής, στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν 485 έφηβοι και 455 νεάνιδες από 165 σωματεία της χώρας.  Διοργάνωση που δίνει την ευκαιρία στους μετέχοντες να κυνηγήσουν τα όρια συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας τους και παράλληλα να δείξουν την αγωνιστική τους κατάσταση.  Ρυθμιστικό ρόλο στην έκβαση των αποτελεσμάτων θα παίξουν και αρκετοί αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Κ18, που ήδη έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στη σεζόν. Ανάμεσα σε αυτούς είναι η Ελίνα Τζένγκο που με 61.48 είναι η κορυφαία αθλήτρια φέτος στην Ευρώπη στην κατηγορία Κ20 στον ακοντισμό, η μοναδική που έχει ξεπεράσει το φράγμα των 60,00 μέτρων. 

Και ο Πανναξιακός; Η πιο μεγάλη δύναμη των Κυκλάδων στέλνει έξι αθλητές που έχουν την δυνατότητα να βρεθούν ανάμεσα στους καλύτερους και γιατί όχι και να ανέβουν στο βάθρο των νικητών... Ποιοί είναι αυτοί; 

Μανδηλαράς Γεώργιος(παίδας, πρωταθλητής παμπαίδων ατομικό ρεκόρ 1.88μ άλμα εις ύψος)

Καβαλιέρου Μαρία (Κορασίδα, πρωταθλήτρια κορασίδων,μέλος της εθνικής ομάδας,ατομικό ρεκόρ 12.44μ άλμα εις τριπλούν, υποψήφια για μετάλλιο)

Βασιλοπούλου Πηνελόπη (Κορασίδα, πρωταθλήτρια διασυλλογικού γυναικών, ατομικό ρεκόρ 15.20΄΄100μ εμπόδια)

Ντούλας Χρίστος (Παίδας, Πρωταθλητής διασυλλογικού παίδων, ατομικό ρεκόρ 14.32μ άλμα εις τριπλούν)

Μαλλη Ιωάννα (Νεάνιδα ,Πρωταθλήτρια κορασίδων, μέλος της εθνικής ομάδας, ατομικό ρεκόρ 49.85μ Ακοντισμός)

Μάλλη Μαρία (Κορασίδα, Πρωταθλήτρια διασυλλογικού κορασίδων, ατομικό ρεκόρ 5.25μ άλμα εις μήκος) 

Το Δ.Σ του Πανναξιακού Α.Ο και ο φίλαθλος κόσμος εύχεται καλή επιτυχία στους έφηβους και νεάνιδες πρωταθλητές στίβου του συλλόγου που θα συμμετάσχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα  Και ολοκληρώνει την ανακοίνωσή του ο Πανναξιακός τονίζοντας "να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της ομάδας και ιδιαίτερα την εταιρία SEAJETS το ξενοδοχείο Grota Hotel και όλους τους απλούς Ναξιώτες πολίτες που βοήθησαν στα έξοδα μετάβασης των αθλητών".

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα μεταδοθεί ζωντανά σε livesreaming μετάδοση μέσα από τη σελίδα του ΣΕΓΑΣ. Στην επίσημη σελίδα της ομοσπονδίας θα έχετε ακόμη την ευκαιρία να βρείτε τα αποτελέσματα των αγώνων.

Φωτογραφία: SportCyclades.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News