Πανναξιακός ΑΟ: Με το "καλημέρα" ανανέωσαν Γκούφας και Ανεβλαβής

Ο Πανναξιακός ΑΟ ξεκινάει να φτιάχνει την ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Κι έτσι με το καλημέρα δείχνει εμπιστοσύνη σε δύο δικά του παιδιά. Τον Κώστα Γκούφα και τον Μανώλη Ανεβλαβή... Με διαδοχικές ανακοινώσεις κάνει γνωστό σε όλους τους φίλους της Ναξιώτικης ομάδας ότι η σεζόν 2021 - 22 μόλις ξεκίνησε..   Να σημειώσουμε εδώ ότι αμφότεροι στις αρχές Ιουνίου υποβλήθηκαν - με την αρωγή του διεθνή αμυντικού Κώστα Μανωλά - σε χειρουργική επέμβαση από τον γιατρό Χρήστο Θέο και βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Να σημειώσουμε ότι ο νεαρός Γκούφας έχει ξεκινήσει να παίζει ποδόσφαιρο στον ΠΑΣ Νάξου με τον οποίο έχει κερδίσει αρκετούς τίτλους στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Επίσης αποτέλεσε μέλος των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Κυκλάδων, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα του Άγιαξ Ταύρου.

Η ανακοίνωση: «Ο Πανναξιακός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Γκούφα για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022».

 

Και ο επίσης νεαρός αμυντικός, Μανώλης Ανεβλαβής - προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας και έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να κερδίσει τις εντυπώσεις με την εργατικότητα και αποτελεσματικόττηά του... 

Η ανακοίνωση: "Ο Πανναξιακός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Ανεβλαβή Εμμανουήλ για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022".

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News