Πανναξιακός ΑΟ: Με Μανώλη Κατσούλη η έναρξη των τμημάτων υποδομών

Και ο Πανναξιακός ΑΟ ενημερώνει για την έναρξη των εγγραφών όσον αφορά τα τμήματα υποδομής... Σημειώνει τη συνεργασία με τις Ακαδημίες του ΟΠΑΠ ενώ στην αφίσα που κυκλοφορει υπάρχει και το όνομα του Μανώλη Κατσούλη, ενός προπονητή που έχει γράψει την δική του ιστορία στη Ναξιώτικη ομάδα. Και η παρουσία του αποτελεί την ιδανική εγγύηση ότι όλα θα κυλίσουν με τον καλύτερο τρόπο για την βελτίωση των παικτών. Κοντά του ο Δημήτρης Θεοδοσίου ενώ υπεύθυνος για τα τμήματα είναι ο Γιάννης Παράβατος... 

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟ αναφέρει: 

"Οι εγγραφές στις ακαδημίες ποδοσφαίρου αρχίζουν! Γίνε και εσύ μέλος της ποδοσφαιρικής μας οικογένειας

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. και η Διεύθυνση Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του Συλλόγου, εκτός από την προώθηση του ποδοσφαίρου, αλλά και του αθλητισμού γενικότερα, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια και στη διδασκαλία αξιών, όπως ο σεβασμός, η τήρηση των κανόνων του αθλήματος, το ευ αγωνίζεσθε, καθώς και την κοινωνική και προσωπική ανάπτυξη κάθε νεαρού αθλητή.

Ο Πανναξιακός Α.Ο. σε συνεργασία με της Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ – Εταιρική Υπευθυνότητα προσφέρουν στα νέα παιδιά, από 5 έως 16 ετών, που αγαπούν και θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών και προνομίων:

• Ασφαλιστική κάλυψη των αθλητών
• Συμμετοχή αθλητών σε μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις
• Συμμετοχή σε επιστημονικές εκδηλώσεις στις εγκαταστάσεις του Σωματείου, με εισηγητές-μέλη της επιστημονικής ομάδας του προγράμματος
• Προπονήσεις σε φυσικό χορτάρι (Δ.Α.Κ. Νάξου)
• Διαπιστευμένους προπονητές
• Δωρεάν εγγραφή

Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά 17:00-19:00 στη Λέσχη του Πανναξιακού Α.Ο. στο Δ.Α.Κ. Νάξου, ενώ για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα που αναγράφονται στην αφίσα. 

 

 

Πανναξιακός ΑΟ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News