Πανναξιακός ΑΟ: Με Σπάη υπεύθυνο των Ακαδημιών και οι εγγραφές ξεκίνησαν

Κάθε ομάδα που σέβεται τον εαυτό της οφείλει να ποντάρει τα ...ρέστα της, εάν θέλει να έχει μέλλον σε δύο πράγματα: τις υποδομές και τις... υποδομές. Και για όσους δεν κατάλαβαν, το ένα (υποδομές) αναφέρεται σε θέματα όπως το γήπεδο και οι εν γένει αθλητικές εγκαταστάσεις και το δεύτερο (...υποδομές) στις Ακαδημίες...

Εάν δεν τα έχεις; τότε το πρόβλημα είναι μεγάλο...  Και ο Πανναξιακός με τη νέα διοίκησή του και έχοντας ως σημείο αναφοράς τα 60 χρόνια ζωής ξεκινάει δυναμικά και προς τις δύο κατευθύνσεις, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις υποσχέσεις...

Και έτσι παλεύει να βρει λύση στο γηπεδικό που είναι το πιο δύσκολο, ενώ στις ακαδημίες, δίνει την μπαγκέτα στον προπονητή Νίκο Σπάη Ο Πανναξιακός έδωσε στη δημοσιότητα την αφίσα των εγγραφών στην ακαδημία που θα τελεί υπό των οδηγιών του προπονητή Νίκου Σπαή. Και όπως είχαμε διαβάσει στην σχετική ανακοίνωση πριν από περίπου δέκα ημέρες "  Ο κ. Σπαής αναλαμβάνει επικεφαλής προπονητής των ακαδημιών του Πανναξιακού με διευρυμένες αρμοδιότητες. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανναξιακού και του Αγερσανιου, καθώς και προπονητής πέρυσι της ανδρικής ομάδας του ΠΑΣ Νάξου,στα πλαίσια της περαιτέρω επιμόρφωσης του,θα παρακολουθήσει σεμινάρια uefa B καθώς και προπονητικό έργο ακαδημιών ομάδων Α’ εθνικής (μεταξύ των οποίων και του νταμπλουχου ΠΑΟΚ) με πρωτοβουλία του δ.σ. της ομάδας".

Οπότε; Οι εγγραφές για τα τμήματα υποδομών ξεκίνησαν με βασικό σλόγκαν " 60 χρόνια Πανναξιακός, συνέχισε την ιστορία'' και η ομάδα της Νάξου θέλει να χτίσει τις ακαδημίες της πάνω σε στέρεες βάσεις και ακολουθώντας τα πρότυπα των μεγάλων ομάδων... .

Οι εγγραφές απευθύνονται σε παιδιά 5 ετών και άνω και γίνονται καθημερινά στο ΔΑΚ Νάξου μεταξύ 18:00 και 19:30. Η έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου.  

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News