Πανναξιακός ΑΟ: Ο Γ. Μαϊτός νικητής στην κλήρωση

Ήταν η 14η Σεπτεμβρίου όταν και ανακοινώθηκαν από τη διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟ, οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου της 12ης Σεπτεμβρίου. Αριθμοί που θα οδηγούσαν στους τυχερούς των δώρων που είχε κληρώσει ο Πανναξιακός μέσω κουπονιών λαχειοφόρου αγοράς για την ενίσχυση του σωματείου για τη νέα χρονιά… Οι τυχεροί αριθμοί ήταν: 0233, 0130, 6046.

Και σήμερα μάθαμε ότι έχουμε νικητή του πρώτου λαχνού που αντιστοιχεί στα 700 ευρώ. Και δεν είναι άλλος από τον επιχειρηματία Γιώργο Μαϊτο, ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Ειρήνη» που βρίσκεται στη παραλία της Νάξου… Να σημειώσουμε για την ιστορία ότι τα άλλα δύο δώρα είναι μία τηλεόραση 42 ιντσών και πακέτο δώρου ενός ποδήλατου και ενός laptop… Και περιμένουμε τους νικητές.

Για την ιστορία παραθέτουμε και το δελτίο Τύπου του Πανναξιακού ΑΟ…

«Τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνουμε με μεγάλη μας χαρά ότι βρέθηκε ο νικητής του πρώτου Λαχνού, για την κλήρωση που διεξήχθη την 12η Σεπτεμβρίου 2017 με τα τέσσερα ψηφία του Λαϊκού Λαχείου.

Ο τυχερός κερδίζει το ποσό των 700 ευρώ και είναι ο κύριος Γεώργιος Μαϊτός, ιδιοκτήτης την γνωστής ταβέρνας «ΕΙΡΗΝΗ», που βρίσκεται στην παραλία της Χώρας Νάξου. Το χρηματικό ποσό παραδόθηκε σήμερα στον κύριο Μαϊτό από μέλη του Δ.Σ.

Για το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟ: Μιχάλης Αγγελής (πρόεδρος) και Σοφία Κερρά (Γεν. Γραμματέας)»