Πανναξιακός ΑΟ: ώρα για την γενική συνέλευση

Η πρώτη προσπάθεια ήταν άκαρπη. Κάτι λίγο πολύ αναμενόμενο από τη στιγμή που χρειάζονταν περίπου 100 μέλη για να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση. Η δεύτερη δεν έγινε ποτέ λόγω του αιφνίδιου θανάτου του μέλους της Πανναξιακής Οικογένειας, Νίκου Σάββα. Και μιλάμε για την έκτακτη γενική συνέλευση του Πανναξιακού ΑΟ που επαναπρογραμματίστηκε για αύριο 13 Ιουλίου 2016 και ώρα 18:00 στα γραφεία του συλλόγου στο ΔΑΚ Νάξου... Ας δούμε τι αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από τον ιστορικό σύλλογο της Νάξου. 

"Μετά την πρώτη άκαρπη προσπάθεια, το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. σας προσκαλεί στην δεύτερη έκτακτη γενική συνέλευση την Τετάρτη 13/7/2016 και ώρα 18:00 στα γραφεία του συλλόγου στο ΔΑΚ Νάξου.

Τα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι τα εξής :

 -  Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός (αγωνιστική περίοδος 2015-2016).

 - Προγραμματισμός αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

- Αναζήτηση και εύρεση χώρων προπόνησης.

- Διάλυση υπάρχοντος Δ.Σ. και προκήρυξη εκλογών.

- Εκδήλωση υποψηφιοτήτων.

- Διάφορα θέματα.

*Σε περίπτωση μη απαρτίας θα διεξαχθεί τρίτη και οριστική επαναληπτική Γ.Σ. (βάσει καταστατικού) την Κυριακή 17/7/2016, στο ΔΑΚ Νάξου και ώρα 12:00 π.μ..

**Η προγραμματισμένη δεύτερη έκτακτη γενική συνέλευση για το περασμένο Σάββατο 9/7/2016 αναβλήθηκε, ως ελάχιστος φόρος τιμής για τον πρόωρο χαμό του μέλους της ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, Σάββα Νικολάου.

Φωτογραφία από την ιστοσελίδα SportCyclades.gr