Πανναξιακός ΑΟ: Παίζουμε ποδόσφαιρο για καλό σκοπό

"Όλοι εκεί δίπλα στο συνάνθρωπο μας" Με το σύνθημα αυτό οι παλαίμαχοι του Πανναξιακού ΑΟ ενεργοποιούνται για μία ακόμη φορά όσον αφορά την συμμετοχή τους στα κοινωνικά δρώμενα της Νάξου. Και έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην διοργάνωση φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου, με αντίπαλο τα … παιδιά τους. Την ομάδα του ΓΕΛ Νάξου και με τα έσοδα της αναμέτρησης να διατίθενται για την στήριξη μιας οικογένειας του νησιού.

Συγκεκριμένα, ο Πανναξιακός ΑΟ θα αγωνιστεί το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 16:00 κόντρα στην ομάδα του ΓΕΛ Νάξου, σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Νάξου.

Η οικογένεια Κουφόπουλου και συγκεκριμένα η ανήλικη κόρη της, που χρειάζεται αποκατάσταση μετά από τραυματισμό θα λάβουν την στήριξη και την αρωγή των βετεράνων της Νάξου και των μαθητών του Γενικού Λυκείου Χώρας Νάξου που δεν έμειναν άπραγοι στην περιπέτεια που περνάει η συμμαθήτρια τους.

Στην διοργάνωση του αγώνα όμως υπάρχει και έκπληξη, καθώς το παρόν θα δώσουν και οι πρωταθλητές Ευρώπης Στέλιος Γιαννακόπουλος και Μιχάλης Καψής, που απάντησαν θετικά στο κάλεσμα των βετεράνων του Πανναξιακού και θα βρεθούν για ακόμη μία φορά στο ''νησί της Αριάδνης'' για να συνεισφέρουν σε ένα παιχνίδι προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Από αυτό τον αγώνα δεν θα πρέπει να λείψει κανείς!