Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠανναξιακός ΑΟ: Περαστικά στους παίκτες του ΑΟ Σύρου, εμπιστοσύνη στους Νόμους

Πανναξιακός ΑΟ: Περαστικά στους παίκτες του ΑΟ Σύρου, εμπιστοσύνη στους Νόμους

|

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟ μετά τη ,..λήξη του σημερινού αγώνα με τον ΑΟ Σύρου καθότι στο γήπεδο βρέθηκαν οι παίκτες της γηπεδούχου ομάδας και οι διαιτητές… Οι ευχές για ταχεία ανάρρωση των παικτών του ΑΟ Σύρου και η εμπιστοσύνη στους ανθρώπους του Νόμου και η πεποίθηση ότι ο Πανναξιακός ΑΟ θα κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή 

Ολοι ήταν εκει… Στο ΔΑΚ Νάξου. Οι γηπεδούχοι, η διαιτητική τριάδα αποτελούμενη από τους Ανδρικόπουλο, Μουτάφη και Καλογερά, ο παρατηρητής διαιτησίας κος Μενδρινός και οι φίλαθλοι που από νωρίς είχαν στήσει … το δικό τους πανηγύρι. Αλλά έλειπε ο επίσημος καλεσμένος. Η ομάδα του ΑΟ Σύρου. Ντέρμπι για την πρεμιέρα του 2ου γύρου με Πανναξιακό και ΑΟ Σύρου ισόβαθμους στην κορυφή, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν ήρθαν ποτέ… Το “Αρτεμις” έφερε από τη Σύρο τους διαιιτητές, τον παρατηρητή αλλά όχι την ομάδα της Σύρου. Επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας (μαζική γαστρεντερίτιδα αργά το απόγευμα του Σαββάτου με δεδομένο ότι η τελευταία προπόνηση ήταν χωρίς προβλήματα) και στο γήπεδο όπως ήταν λογικό, δεν είχαμε μάχη.

Οι διαιτητές και οι παίκτες του Σκούνα μπήκαν κανονικά στο γήπεδο. Περίμεναν όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς και μετά …αποχώρησαν. Το φύλο αγώνα έκλεισε και πλέον ο λόγος ανήκει στα αρμόδια όργανα της ΕΠΣ Κυκλάδων. Ο Πανναξιακός ΑΟ λίγο μετά το πέρας του … αγώνα, εξέδωσε ανακοίνωση (υπογράφεται από τους Κάρλοβιτς – πρόεδρος και Στεφάνου – γραμματέας) όπου ανάμεσα στα άλλα αναφέρουν ” νιώθουμε από καρδιάς την ανάγκη να ευχηθούμε στους ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Σύρου περαστικά και άλλο κακό να μη τους βρει…” στη συνέχεια προσθέτει ” Η έκβαση του αγώνα – που εμείς κάναμε ότι ήταν δυνατόν για να διεξαχθεί εκεί που πρέπει, στο γήπεδο – θα κριθεί πλέον σε αίθουσες μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους… Ευτυχώς, υπάρχουν νόμοι, υπάρχουν θεσμοί, κανόνες και άνθρωποι που τους υλοποιούν”. και καταλήγει ” Ο Πανναξιακός που όλοι αγαπάμε, ο Πανναξιακός που όλοι γνωρίζουμε ανδρώθηκε με τις επιτυχίες του εντός αγωνιστικών χώρων. Με αυτόν και μόνο τον τρόπο θα πορευτούμε, με αυτόν και μόνο τον τρόπο θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα!”

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟ αναφέρει 

Με βαρύτατο αίσθημα ευθύνης,το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. ανακοινώνει τα παρακάτω: “Από το ξεκίνημα της εβδομάδας, ζήσαμε μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια του Α.Ο. Σύρου και προσωπικά του προέδρου του κ.Φώσκολου προκειμένου ο προγραμματισμένος για σήμερα αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων να αναβληθεί.

Ενός αγώνα μεταξύ των δύο πρωτοπόρων ομάδων του πρωταθλήματος, τον οποίο περίμενε να παρακολουθήσει όλη η φίλαθλη κοινότητα των νησιών μας.

Ενός αγώνα για τον οποίον κινητοποιήθηκε ολόκληρο το νησί της Νάξου με σκοπό να τον διοργανώσει άριστα. Αναλυτικά, διανεμήθηκαν εισιτήρια σε όλα τα σχολεία του νησιού, οργανώθηκε λαχειοφόρος αγορά, ετοιμάστηκε μεγαφωνική εγκατάσταση, προβλέφθηκε πλήθος εκδηλώσεων και κλήθηκαν στην ΓΙΟΡΤΗ του ποδοσφαίρου όπως την οραματιστήκαμε, όλες οι αρχές της Νάξου, η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, καθώς και ο πρόεδρος του Α.Ο. Σύρου κ.Φώσκολος.

Την ίδια ώρα, ο κ.Φώσκολος προσπαθούσε να επιτύχει αναβολή του αγώνα λόγω κακών καιρικών συνθηκών την προηγουμένη ημέρα! Τελικά, όταν δε τα κατάφερε, παρά την ομολογουμένως φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλε, μας προέκυψε γαστρεντερίτιδα…!

Σε αυτό το σημείο, νιώθουμε από καρδιάς την ανάγκη να ευχηθούμε στους ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Σύρου περαστικά και άλλο κακό να μη τους βρει…

Η έκβαση του αγώνα – που εμείς κάναμε ότι ήταν δυνατόν για να διεξαχθεί εκεί που πρέπει, στο γήπεδο – θα κριθεί πλέον σε αίθουσες μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους… Ευτυχώς, υπάρχουν νόμοι, υπάρχουν θεσμοί, κανόνες και άνθρωποι που τους υλοποιούν.

Ο Πανναξιακός Α.Ο. έχει ΑΠΟΛΥΤΗ εμπιστοσύνη στους ιθύνοντες που θα κληθούν να πάρουν τις αποφάσεις. Είμαστε βέβαιοι ότι με γνώμονα το καλό του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου, θα πράξουν όλοι τα δέοντα.

Τέλος, οφείλουμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους φιλάθλους μας στη Νάξο, την Αθήνα και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, οι οποίοι για ακόμα μια φορά ταξίδεψαν για να βρεθούν κοντά στον μεγαλύτερο σύλλογο των Κυκλάδων.

Ο Πανναξιακός που όλοι αγαπάμε, ο Πανναξιακός που όλοι γνωρίζουμε ανδρώθηκε με τις επιτυχίες του εντός αγωνιστικών χώρων. Με αυτόν και μόνο τον τρόπο θα πορευτούμε, με αυτόν και μόνο τον τρόπο θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα!
(Με όποιον κατέβει στο γήπεδο να μας αντιμετωπίσει…)


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Πανναξιακό (10ο) Πρωτάθλημα Τάβλι: Πρωταθλητής ο ρούκι Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος το είπε και το έκανε.. Με 3-1 νίκες κατέκτησε το 10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι

Γ. Λεονταρίτης: “Ζήτησε δωρεάν μετακίνηση των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων”

Η Πρόταση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γ. Λεονταρίτη αναφορικά με τα πλοία που επιδοτούνται από το κράτος, για τις ανάγκες των αθλητών σε όλο το Ν. Αιγαίο - Τι πρότεινε ο Γιάννης Μαργαρίτης

ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ : ΟΧΙ στην συγκάληψη

Η πρόταση που καταθέτει η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων σχετικά με τα Τέμπη και την πρόταση δυσπιστίας

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) στη Γένοβα

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας στις Κυκλάδες

Νάξος – Καρνάγιο: Γεννητούρια στη παραλία

Νέοι κάτοικοι στο καρνάγιο της Νάξου

Δεύτεροι “φτωχότεροι” καταναλωτές της Ευρώπης οι Έλληνες

Εκτός όμως από τον υψηλότερο μέσο πληθωρισμό, πρόσφατη μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποδεικνύει ότι η Ελλάδα πληρώνει ακριβότερα και τον πληθωρισμό της απληστίας, σε σύγκριση με την υπόλοιπη ΕΕ.

Μύκονος – AKTES: Ενημέρωση (30/03) για την Κλιματική Αλλαγή

Ομιλία για την κλιματική αλλαγή από την Εταιρεία Μελέτης Αρχαίων Ακτογραμμών - ΑΚΤΕS .. Που και πότε

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Αφρική: Ο Ναξιώτης ορειβάτης που κατέκτησε το Κιλιμάντζαρο

Ο Αντώνης Μαργαρίτης πέτυχε έναν άθλο. Κατάφερε να ανέβει στην ψηλότερη κορυφή βουνού στην Αφρική - Πως περιγράφει την εμπειρία του

Επαρχείο Νάξου – Τμήμα Δημόσιας Υγείας: Περί ορθής διαχείρισης των υγρών αποβλήτων

Ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση των υγρών αποβλήτων ενόψει τουριστικής σεζόν