Πανναξιακός ΑΟ: Πρώτη προπόνηση, αρνητικά τα τεστ και ...Γιώργος Προμπονάς

Πανναξιακός ΑΟ

Ξεκινάμε από τα βασικά... Το πρωί της Δευτέρας 1 Μαρτίου, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Πανναξιακού ΑΟ προχώρησε σε διενέργεια rapid tests... Και τα αποτελέσματα; "Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα απαραίτητα για την επανέναρξη των προπονήσεων rapid tests.  Παίκτες, προπονητικό επιτελείο και Δ.Σ. του Συλλόγου εξετάστηκαν και όλα τα δείγματα ήταν αρνητικά. Ο Πανναξιακός Α.Ο. ευχαριστεί θερμά τον Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και συγκεκριμένα τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, κ. Κατσαρά Ευάγγελο και την κα Φραγκίσκου Καλή, αναπληρώτρια Διοικήτρια του Νοσοκομείου Νάξου για την παροχή των τεστ και την άριστα οργανωμένη διαδικασία".

Κοιτάζοντας βέβαια τις φωτογραφίες των παικτών που δόθηκαν στην δημοσιότητα βλέπεις δύο νέα πρόσωπα... Τον Μιχάλη Ευριπιώτη και τον Σταμάτη Πρεβόλη, που αποτελούν τα νέα πρόσωπα της ομάδας και με δεδομένο ότι η μεταγραφική περίοδος είναι έως και τις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου. Εάν θα έχουμε άλλες προσθήκες;

Ο Πανναξιακός ΑΟ βρίσκεται σε έναν δύσκολο όμιλο, οι επτά επόμενες αγωνιστικές (σ.σ. θα γίνει το πρωτάθλημα σε ένα γύρο) δεν επιτρέπει χαλάρωση, οπότε μην αποκλείσουμε τίποτα... Ειδικά όταν ξέρεις ότι οι άλλες ομάδες ενισχύονται..

Η πρώτη προπόνηση ολοκληρώθηκε πριν από περίπου μισή ώρα και ο νέος τεχνικός (σ.σ. υπό το βλέμμα της διοίκησης) Γιώργος Προμπονάς κινήθηκε σε ρυθμούς... πρώτης με δεδομένο ότι οι αθλητές έχουν περίπου τέσσερις μήνες να βρεθούν σε γήπεδο. Από αύριο αρχίζουν τα δύσκολα.

Και μία που μιλάμε για τον Γιώργο Προμπονά, να σημειώθουμε ότι ο πρώην τεχνικός του Φιλωτίου κατεβαίνει και πάλι στη Χώρα, αναλαμβάνει τον Πανναξιακό (σ.σ. είχε πάρει ντάμπλ την τελευταία φορά που ήταν στο πάγκο των ...μπλε) και πήρε τη θέση του Χρήστου Πελέκη. Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟ;

Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Προμπονά Γεώργιο.
Ο κ. Προμπονάς διακρίνεται για το ήθος και τις αξίες του και έχει αποδείξει στην μέχρι τώρα πορεία του στην προπονητική και στις προηγούμενες παρουσίες του στον πάγκο του συλλόγου, ότι διαθέτει όλα τα εφόδια για να οδηγήσει τον Πανναξιακό σε νέες επιτυχίες.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ, ευχόμαστε στον κ. Προμπονά καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα και να καταφέρει να πραγματοποιήσει όλους τους στόχους του με την ομάδα μας.
Τέλος, ευχαριστούμε τον κ. Πελέκη για τη συνεργασία και την προσφορά του στο Σύλλογο και του ευχόμαστε κάθε προσωπική και συλλογική επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News