Πανναξιακός ΑΟ: Ρεκόρ προσέλευσης, πρώτος σε ψήφους ο Βασίλης Φλεριανός

Χθές πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του σωματείου μας. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς ψήφισαν 366 άτομα αριθμός που αποτελεί ρεκόρ όλων των εποχών σε εκλογική διαδικασία στο νησί μας.

Πρώτος εκλέχθηκε ο κ. Φλεριανός Βασίλειος με 233 ψήφους ο οποίος θα συγκαλέσει τις επόμενες μέρες διοικητικό συμβούλιο για να συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση.

Την πρώτη 5αδα συμπλήρωσαν οι κ. Χαμηλοθώρης Μιχαήλ, Κάρλοβιτς Ευάγγελος, Βασαλάκης Μάριος και Πολυχρονάκος Ιωάννης.

Εκλέχθηκαν επίσης με τυχαία σειρά οι κάτωθι:

Κοττάκη Αικατερίνη

Παρτσινεβέλου Στέλλα

Καραγιάννης Ιωάννης

Στέφανου Νίκος

Τσαπανίδης Χαράλαμπος

Τομπάς Πλάτων

Στέφανου Ηλίας

Στρατούρης Νικόλαος

Λιόφαγος Ηλίας

Παραβατός Ιωάννης

Αξιζει να σημειωθεί οτι οι δυο γυναίκες του ψηφοδελτίου πήραν τον ίδιο αριθμό ψήφων.

Η νεοεκλεγής διοίκηση του συλλόγου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο του νησιού για την συγκλονιστική ανταπόκριση στο κάλεσμα της για την εκλογική διαδικασία!

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την δικηγόρο κ. Ημελλου Κατερίνα που ηγήθηκε της ομαλής διεξαγωγής των εκλογων καθώς και το ιστορικό μέλος του σωματείου κ. Γιοσμα Ιωάννη για την καθοριστική συμμετοχή του για άλλη μια χρονιά σαν μέλος της εφορευτικής επιτροπής.

Επισης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους κ. Κατσάνη Νικόλαο και Τσακωνιάτη Ευστάθιο για την πολύτιμη βοήθεια τους στην καταμέτρηση των ψηφων. (Ενδεικτικά η καταμέτρηση τελείωσε στις 4 τα ξημερώματα).

Μαζί γράφουμε Ιστορία!

Δελτίο Τύπου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News