Πανναξιακός ΑΟ: Στο πλευρό της Νάγιας

Αυτό που έχει συμβεί με τους λάτρεις του ποδοσφαίρου δεν έχει προηγούμενο - εάν δεν κάνουμε λάθος.... Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η προσπάθεια που κάνει η οικογένεια της Νάγιας ώστε η μικρή να μπορέσει να κάνει την επέμβαση που χρειάζεται, όλοι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου έγιναν μία γροθιά. Και στο επίκεντρο βρίσκεται ο Κυριάκος Πολυκρέτης, ο αγαπημένος Μπουλαμάτσης με βάση το προσωνύμιο της οικογένειας...

Αγαπητός από τη φύση του, ενεργοποίησε όλο το ...λόμπι του ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα. Και το αποτέλεσμα εντυπωσιακό... Φανέλες από κάθε γωνιά των Κυκλάδων (σ.σ. τελευταία κίνηση από τη Μήλο με το πρόεδρο του Παμμηλιακού να προσφέρει για την online δημοπρασία τη φανέλα του Βασίλη Λάκη (2005-06) έως την Κύπρο αλλά και την οικογένεια Μανωλά που πρόσφερε την φανέλα του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς από τη περίοδο 2012-13 με τον Κώστα ως παίκτης του Ολυμπιακού να αντιμετωπίζει τον Σουηδό επιθετικό... Φανέλα που έπιασε τα 1000 ευρώ...

Και τώρα; έρχεται ο ποδοσφαιρικός Πανναξιακός ΑΟ... Και όπως βλέπουμε στην κεντρική φωτογραφία: έχουμε φανέλες που φέρνουν δάκρυα στα μάτια καθότι κάθε μία έχει την δική της ιστορία (σ.σ. η πράσινη φανέλα ανήκει στον Νίκο Σπάη όταν έπαιζε στην "Αριάδνη", όπως μας ενημέρωσαν οι άνθρωποι του Πανναξιακού ΑΟ) Και η ανάρτηση που γίνεται από το σύλλογο της Νάξου μέσω της επίσημης σελίδας στα social media αναφερει:

Η μικρή Νάγια χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας και η οικογένεια του Πανναξιακού Α.Ο. στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια "Όλοι! για τη Νάγια...".

Στη φωτογραφία, το Δ.Σ. του Συλλόγου, μαζί με τον Κυριάκο Πολυκρέτη "Μπουλαμάτση", τον πρωτοστάτη αυτής της μεγάλης προσπάθειας.

Ο Κυριάκος, ο οποίος έχει διατελέσει στο παρελθόν ποδοσφαιριστής του Πανναξιακού Α.Ο. , μέσω δημοπρασιών με ποδοσφαιρικές εμφανίσεις, συνέβαλε τα μέγιστα στην κινητοποίηση των συμπολιτών μας και εμείς ως Δ.Σ., αποκτήσαμε τις εμφανίσεις των δικών μας παιδιών, του Γιάννη Κωστόπουλου, του Αντώνη Πιτταρά και του Νίκου Σπαή, ενισχύοντας την προσπάθεια αυτή και προσφέροντας στην συλλογή του την φανέλα από την κατάκτηση του Double για την περίοδο 2014-15 από την ομάδα μας.

Κυριάκο η οικογένεια του Πανναξιακού Α.Ο. είναι περήφανη που αποτελείς μέρος της ιστορίας του Συλλόγου!

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας και τους τοπικούς φορείς να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια, αλλά και όλα τα αθλητικά σωματεία, να φωνάξουν δυναμικά παρών και να συμβάλλουν στο να κερδηθεί αυτός ο αγώνας, ο σημαντικότερος για τη μικρή μας φίλη, δείχνοντας και το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού.

Άραγε λοιπόν, ΕΣΥ, με ακούς όταν μιλώ;

#pannaxiakosao #NayasHearingJourney #ΟλοιΓιαΤηΝαγια #Άραγε_λοιπόν_ΕΣΥ_με_ακούς_όταν_μιλώ #ShareLove #CochlearImplant #HearingAids #DeafAwareness #ΑραγεΕσυΜεΑκουςΟτανΜιλω #ΣεΚανενανΔενΑξιζειΝαΖειΣτηΣιωπη

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News