Πανναξιακός ΑΟ: Συγχαρητήρια για Παμπαίδες, Παγκορασίδες στο διασυλλογικό της Πάρου

Πρώτη θέση για τους αθλητές / τριες του Πανναξιακού ΑΟ στο τέτραθλο της κατηγορίας (παμπαίδες / παγκορασίδες β) στη διάρκεια των διασυλλογικών αγώνων που έγινε την περασμένη Παρασκευή (24 Μαίου)... Εντυπωσιακή η Δήμητρα Σέργη ενώ πολύ καλές επιδόσεις και από τις Κονδύλη, Γκορνάτι και Παπανικολάου... 

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου από τη Διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟ όσον αφορά τις επιτυχίες των αθλητών / τριών του τμήματος στίβου σημειώνει: 

"Η οικογένεια του Πανναξιακού (ΔΣ,Φίλαθλοι) συγχαίρει θερμά τους μικρούς πρωταθλητές στίβου του συλλόγου (παμπαίδες,παγκορασίδες β 11,12 χρονών) που κατέκτησαν την 1η θέση στο τέτραθλο της κατηγορίας τους στους διασυλλογικούς  αγώνες που έγιναν στη Πάρο την Παρασκευή 24/05 .

Συγκεκριμένα η Δήμητρα Σέργη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τέτραθλο παγκορασίδων Β η Κονδύλη Δήμητρα το χάλκινο μετάλλιο στο ίδιο αγώνισμα και όπως επίσης ο Παύλος Γκορνάτι το αργυρό μετάλλιο στο τέτραθλο παμπαίδων Β και ο Παπανικολάου Θησέας το χάλκινο μετάλλιο στο ίδιο αγώνισμα

Ευχαριστούμε θερμά τις ναυτιλιακές εταιρίες seajets(μηδενικά εισιτήρια) και bluestar(εκπτωτικά-μηδενικά εισιτήρια)που στήριξαν την μετάβαση των αθλητών μας.

Επίσης θερμά συγχαρητήρια στον ΑΟ Πάρου και συγκεκριμένα την Πρόεδρο κυρία Κουτσονικολή Μαρία τον κύριο Ιορδάνη όπως και την κυρία Τσουκνίδα για την πολύ καλή διοργάνωση".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News