Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠανναξιακός ΑΟ: Τεσσάρα στον Πύργο (4-1) και "φύγαμε για τελικό"

Πανναξιακός ΑΟ: Τεσσάρα στον Πύργο (4-1) και “φύγαμε για τελικό”

|

Με δύο γκολ του Καρούση, ο Πανναξιακός πέρασε από τον Πύργο (4-1 την ομώνυμη ομάδα) στη Σαντορίνη και πλέον περιμένει τον αντίπαλό του στον τελικο του πρωταθληματος της ΕΠΣ Κυκλάδων – Προβάδισμα από τον 1ο όμιλο η Ανω Μερά (νίκησε τον ΑΟ Μυκόνου με 2-0) 

Ήταν το μεγάλο φαβορί του 2ου ομίλου της Β’ φάσης για να πάρει το εισιτήριο της 1ης θέσης που θα του έδινε τη δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική, μέσω του τελικού για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Του Αντώνη Κοραή (sportcyclades.gr

Ο Πανναξιακός, όχι απλά το επιβεβαίωσε σήμερα αλλά φρόντισε δυο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του μίνι πρωταθλήματος, να σφραγίσει τη συμμετοχή του στον τελικό, περιμένοντας είτε τον ΑΟ Σύρου είτε την Άνω Μερά για να μάθει τον αντίπαλο του. 

Το συγκρότημα του Νόνι Λίμα επικράτησε στη Σαντορίνη με 1-4 του ΑΟ Πύργου και “κλείδωσε” με μαθηματικό πλέον τρόπο την πρωτιά, πηγαίνοντας στον ημιτελικό της Τετάρτης με τον ΑΟ Πάρου με την ψυχολογία στο ζενίθ. Το τελικό σκορ αποτυπώνει την εικόνα του αγώνα, που δείχνει ότι ο Πανναξιακός ήταν ανώτερος. 

Από εκεί και πέρα, το δικό του πάρτη έστησε στο γήπεδο των Φηρών ο Γιώργος Καρούσης που με τη ντομπιέτα του ( 57′ με σουτ,68′ με σουτ) έφτασε τα 18 γκολ στο πρωτάθλημα, με τον Τσουρή στο 60′ να κάνει το 0-2 και το αυτογκολ του Κάτσου στο 76′ να διαμορφώνει το 0-4. Το γκολ της τιμής για τον ΑΟ Πύργου πέτυχε ο Μανώλης Νομικός στο 81′.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

10′ Σέντρα Μανώλη Νομικού προ του Κελίδη διώχνει σε κόρνερ ο Κωστόπουλος

13′ Δεμερτζής σουτ πάνω από τα δοκάρια

35′ Τσουρής μπαίνει στην περιοχή και γυρίζει στο Λυμπερτά, όμως το σουτ ήταν αδύναμο και ο Καλαμάτας μπλόκαρε.

39′ Ο Σολώνας Φύτρος θα βρει το Μανώλη Νομικό μέσα στην περιοχή που θέλει να… κρεμάσει τον τερματοφύλακα, όμως ο Τσαϊλάκης διώχνει.

51′ Ο Κελίδης βρίσκει το Φύτρο με το κεφάλι όμως το σουτ του τελευταίου βρίσκει την εξωτερική πλευρά των δικτύων.

57′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ. Κωστόπουλος κάνει κούρσα από δεξιά, βρίσκει τον Καρούση και με σουτ ο ικανότατος μεσοεπιθετικός κάνει το 0-1.

60′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ. Ο Καράι κάνει τη σέντρα από δεξιά κεφαλιά του Τσουρή από το ύψος της μικρής περιοχής και 0-2.

68′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ. Με σουτ του Καρούση μέσα από την περιοχή γίνεται το 0-3.

76′ Σουτ του Μανώλη Νομικού λίγο άουτ.

76′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ. Ο Βαθρακοκοίλης γύρισε από αριστερά τη μπάλα και ο Κάτσος στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα άθελα του στην εστία της ομάδας του για το 0-4.

81′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ. Από δεξιά βαθιά μπαλιά του Φύτρου, πανέμορφο κατέβασμα του Μανώλη Νομικού μέσα στην περιοχή που πλασάρει τον Τσαϊλάκη και μειώνει στο 1-4.

87′ Ο Συνολάκης αποχωρεί και ο Πύργος μένει με παίκτη λιγότερο αφού είχαν γίνει οι αλλαγές από τον Αλέξη Κωνσταντόπουλο.

ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ (Αλέξης Κωνσταντόπουλος) Καλαμάτας, Κλουβάτος Στ. (63′ Πάγια), Κάτσος Χ. (80′ Δανέζης), Νομικός Ευα., Κουκούλης, Νομικός Ι., Νομικός Ε., Συνολάκης, Κελίδης (73′ Φύτρος Σαμψ.), Φύτρος Σ., Λύκος (54′ Βουλγαράκης).

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Νόνι Λίμα) Τσαϊλάκης, Καράι (65′ Στρατούρης), Τσουρής, Κωστόπουλος, Χαμηλοθώρης, Δεμερτζής (63 Παπανικολάου), Λυμπερτάς, Καρούσης, Ζαφείρης (73′ Βαθρακοκοίλης), Καφετζής, Μπονιάκος (63′ Πιτταράς), Τσουρής. 

Νίκη για την Ανω Μερά 

Μεγάλο βήμα για την κατάληψη της 1ης θέσης έκανε η Άνω Μερά που νίκησε στο ντέρμπι με 2-0 τον ΑΟ Μυκόνου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ φάσης του πρωταθλήματος ΕΠΣ Κυκλάδων.

Πλέον με το τρίποντο αυτό, το συγκρότημα του Φώτη Παπαπαναγή έφτασε τους 8 βαθμούς αφήνοντας τον ΑΟ Σύρου (έχει ματς λιγότερο) στους 3, ενώ την ίδια συγκομιδή έχει και ο ΑΟ Μυκόνου που έχασε κάθε ελπίδα σήμερα να βρεθεί στον τελικό της ΕΠΣ Κυκλάδων όπως έκανε πέρυσι.

Αυτό σημαίνει ότι η Άνω Μερά θα χρειαστεί εφόσον ο ΑΟ Σύρου κερδίσει τον ΑΟ Μυκόνου να μην χάσει την τελευταία αγωνιστική, ενώ σε περίπτωση που δεν κερδίσει ο ΑΟ Σύρου, τότε η Άνω Μερά θα βρεθεί πρόωρα στον τελικό.

Στο 13′ ο Ξενάκης εκτέλεσε το κόρνερ και με προβολή ο Χατζάκος έκανε το 1-0. Στο 41′ ο Καρφαρίδας με σουτ έκανε το 2-0 μετά από πάσα του Λαζαρίδη

ΑΝΩ ΜΕΡΑ (Φώτης Παπαπαναγής) Τζάβρας, Κωφοκώτσιος, Ξενάκης (63′ λ.τρ. Κουντουράς), Χατζάκος, Σαλταμάρας, Κεμπέ (74′ Αδάμ), Παπαδάκης, Καρφαρίδας, Δαραμάρας (59′ Γκολέμης), Καραϊνδρος, Λαζαρίδης (59′ Ραζάκ)

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Θεοφύλακτος Παχατουρίδης) Σαββόπουλος, Ηλίας, Αλεξανδρόπουλος, Μπαλλής (87′ Καρατζάς), Μπάμπακαρ, Ντουσάι, Περιάλης, Ξαγοράρης, Τουρέ (38′ Αλμπάνης), Γκέγκα (46′ Πεϊδης), Βλαχόπουλος.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Εκτακτο – Νάξος: Δεν “είδε” το αεροπλάνο της Olympic Air το αεροδρόμιο και γύρισε Αθήνα

Λόγω των καιρικών συνθηκών δεν μπόρεσε να προσγειωθεί το αεροσκάφος της Olympic Air το αεροδρόμιο της Νάξου - Επέστρεψε στην Αθήνα

Νάξος – ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Απόλυτα επιτυχημένο το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης (photo)

Η VOM ολοκλήρωσε με επιτυχία το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης στη ΛΕ.ΜΟ.Ν Νάξου (photo)

ΠΝΟ: Χωρίς πλοία την Πρωτομαγιά (Μεγάλη Τετάρτη)

Δεμένα τα πλοία την Τετάρτη 1η Μαΐου – Απεργία της ΠΝΟ (διαβάστε την ανακοίνωση)

ΥΠΑΑΤ: Σε ισχύ από σήμερα η Κάρτα του Αγρότη

Θα διατεθεί στους παραγωγούς, δικαιούχους αγροτικών επιδοτήσεων, μόνο με την αίτηση του ενδιαφερομένου προς τη συνεργαζόμενη τράπεζα που τηρεί τον λογαριασμό του

Πάσχα: Εκπτώσεις για την μετακίνηση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για τις εορτές του Πάσχα

Ελληνική Βουλή: Ο πρώην βουλευτής των “Σπαρτιατών”, Φλώρος, γρονθοκόπησε τον Γραμμένο της “Ελληνικής Λύσης”

Πρωτοφανές επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνο Φλώρο σημειώθηκε στη Βουλή, όταν γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο.

Πώς έλιωσε ο (εκκλησιαστικός) πάγος με την κυβέρνηση

Βρέθηκε η χρυσή τομή... Ποιες ήταν οι κατάλληλες κινήσεις

Σίφνος: Το “Αρτεμις” νικήθηκε από τη Σοροκάδα, το “Ανεμος” κατάφερε και έδεσε (video)

Τρίτη 23 Απριλίου και στο λιμάνι της Σϊφνου με 11 μποφόρ οι ναυτικοί μας τα είδαν.,. όλα. Το "Αρτεμις" δεν τα κατάφερε, το "Ανεμος" μπήκε στο λιμάνι με τη 3η προσπάθεια (video)

Deadpool & Wolverine ενώνουν τις δυνάμεις τους, προσφέρουν γέλιο και θέαμα (video)

Ράιαν Ρέινολντς και Χιου Τζάκμαν ενώνουν τις δυνάμεις τους στο τρέιλερ της ταινίας - Το φιλμ της Marvel θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουλίου

Αττική: Κίνδυνος να χαθούν οι μέλισσες σε λιγότερο από 20 μέρες (!!!)

Η αντιπυρική περίοδος εξοντώνει τις μέλισσες: «Σε 20 ημέρες δεν θα υπάρχουν μελίσσια στην Αττική»

ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Ξεκίνησε το 3ήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης

Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν.) κάλεσε τον Βασίλη Ορφανό για ένα τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης - Πως μπορείτε να δώσετε το παρών

Νάξος: Μουσική και χορός στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας (video)

Πως υποδέχτηκε η Νάξος την Ολυμπιακή φλόγα (video)

Ολυμπιακή Φλόγα: Βασδέκη, Σοφικίτης και Neubauer μίλησαν με τα παιδιά της Νάξου

Διαδραστική συνάντηση με τα παιδιά και βράβευση σε Βασδέκη, Σοφικίτη και Neubauer (video)

Ολυμπιακή Φλόγα – Νάξος: Επίσκεψη από την πρωταθλήτρια Στίβου, Ολγα Βασδέκη

Οι Ολγα Βασδέκη, Βασίλης Σοφικίτης και Lennart Neubauer θα είναι τρείς από τους οκτώ λαμπαδηδρόμος της αυριανής δράσης από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Νάξος: Ποιος θα ανάψει με την Ολυμπιακή φλόγα τον βωμό στη Πορτάρα;

Εγιναν γνωστά τα ονόματα των οκτώ λαμπαδηδρόμων, οι οποίοι θα τρέξουν στη Νάξο στα πλαίσια της έλευσης της Ολυμπιακής φλόγας;

Ολυμπιακή Φλόγα – Νάξος: Κίνηση οχημάτων από και προς το λιμάνι μέσω Περιφερειακού δρόμου

Ενημέρωση από το Λιμεναρχείο Νάξου για την κίνηση οχημάτων από και προς το λιμάνι της Νάξου - Που θα δέσει ο Σκοπελίτης

Νομική Αθηνών: Με οδηγό την Ναξιώτισσα Μαρία Μαργαρίτη κέρδισε Κέμπριτζ και Οξφόρδη!

Η Νομική Αθηνών νίκησε Κέμπριτζ και Οξφόρδη και πήρε το Α’ Βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό εικονικής δίκης - Ο ρόλος της Ναξιώτισσας Μαρίας Μαργαρίτη

CaptainBook: Σούπερ χρηματοδότηση 2 εκατ. ευρώ από επενδυτή

Η χρηματοδότηση των 2 εκατομμυρίων ευρώ, θα συμβάλει ουσιαστικά στην επέκταση των υπηρεσιών της και εκτός των αγορών όπου έχει ήδη παρουσία, όπως η αγορά των ΗΠΑ από όπου προέρχεται το 30% των εσόδων της

ΑΠΑΣ Νάξου Terranaxia- Play Offs: Με σούπερ Χαρούνι, άλωσε τη Βούλα και βλέπει τελικό ανόδου

Εντυπωσιακός ο ΑΠΑΣ Νάξου Terranaxia κέρδισε τον Πρωτέα Βούλας (74-64) και το Σάββατο ετοιμάζεται για το παιχνίδι - τελικό... Αγωνία για τους τραυματίες παίκτες....

SeaJets: Με το SuperRunner Jet θα φτάσει έως το Κουφονήσι

Δρομολογείται σε άκρως τουριστική γραμμή το Superunner Jet από το Πάσχα και για όλη την περίοδο - Σε ποια νησιά θα το δούμε φέτος