Πανναξιακός ΑΟ: Τέσσερα νέα πρόσωπα στο τμήμα στίβου για τη νέα χρονιά

Μπορεί ένας αθλητής να κρίνει τη πορεία μίας ομάδας; Η αλήθεια είναι ότι ελάχιστοι είναι αυτοί που έχοντας χαρακτηριστεί ως "σημαία" έκαναν τη διαφορά... Υπάρχουν όμως κι άλλοι που προσφέρουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους ώστε η ομάδα τους να φτάσει στο ψηλότερο δυνατό σημείο. Στο στίβο, οι ομάδες έχουν μικρότερη σημασία από τους αθλητές.. Αλλωστε τις γνωρίζουμε δύο ή τρεις φορές το χρόνο σε εθνικό επίπεδο...  Και τα φώτα συνεχώς πέφτουν στους αθλητές που μοιάζουν να ακολουθούν το δικό τους μοναχικό δρόμο... 

Γιατί τα λέμε αυτά; Γιατί αρχές Νοεμβρίου, ο Πανναξιακός ΑΟ είδε ένα από τα λεγόμενα "περιουσιακά του στοιχεία", τη Μαρία Καβαλιέρου να αφήνει τη Νάξο και να οδεύει προς την Αττική και την ΑΕΚ. Κίνηση που αιφνιδίασε αρκετούς, με δεδομένο ότι η νεαρή Μήλια αθλήτρια είχε ταυτιστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα με τον Πανναξιακό. Και περιμέναμε όλοι την αντίδραση της διοίκησης του Πανναξιακού. Και χθες μάθαμε τις κινήσεις που έγιναν στη μεταγραφική περίοδο. Ακολουθώντας δε το παράδειγμα των δύο τελευταίων ετών, κινήθηκε προς την απόκτηση αθλητριών - τών που μπορούν να προσφέρουν σε περισσότερα από ένα αγώνισμα και να είναι σχετικά μικροί σε ηλικία. Οπως οι τέσσερις της παρέας που έρχονται στη Νάξο... Ο λόγος για τους Νίκο Κατραμάδο, Ευτυχία Νάππα, Βασίλη Σωτηρχόπουλο και Ελισάβετ Λεγάκη, με την τελευταία μάλιστα να έρχεται από τον ...γειτονικό Ναξιακό. 

Ας δούμε τι αναφέρει το σχετικό δελτίο ενημέρωσης που υπογράφουν οι Πλάτων Τομπάς (έφορος στίβου) και Νίκος Στεφάνου (γενικός γραμματέας):   Το τμήμα στίβου του Πανναξιακού Α.Ο χαιρετίζει τις μεταγραφές των εξής πρωταθλητών στίβου που εντάσσονται στην δύναμη του.

1) Κατραμάδος Νικόλαος από τον Γ.Σ Λέρου (πρωταθλητής έφηβος Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων στο άλμα εις μήκος)

2) Νάππα Ευτυχία από την ΑΕΚ (πρωταθλήτρια 1500 μ και δρόμων αντοχής)

3) Σωτηρχόπουλος Βασίλειος από τον Πανιώνιο(παίδας πρωταθλητής 400μ εμποδίων και 200μ)

4) Λεγάκη Ελισάβετ από τον Ναξιακό (παγκορασίδα β΄ πρωταθλητρια άλματος εις μήκος)

Με τους συγκεκριμένους αθλητές και την επάνοδο των τραυματιών πρωταθλητών(Ανέστη, Μπελιμπασάκη)πιστεύουμε ότι θα ενισχυθεί το τμήμα και θα καλύψει τις απώλειες των Μαρία Καβαλιέρου και Πηνελόπης Βασιλοπούλου".

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News