Πανναξιακός ΑΟ: Βρήκε τους "χρυσούς" χορηγούς του στο πρόσωπο των PENETRON - ΜΠΟΥΜΠΛΑΚΗ

Καλές οι ανανεώσεις και οι μεταγραφές σε μία ομάδα, όμως αυτό που κάνει τη διαφορά είναι οι άνθρωποι που στηρίζουν τις ομάδες. Γιατί αυτές είναι που αναλαμβάνουν το βάρος της συντήρησης και της υλοποίησης των οραμάτων που θέτουν οι ομάδες... Και στη Νάξο, οι εταιρίες PENETRON - ΜΠΟΥΜΠΛΑΚΗ θα είναι - για μία ακόμη χρονιά - οι χρυσοί υποστηρικτές του Πανναξιακού ΑΟ για τη νέα αγωνιστική περίοδο... Μία περίοδος που έχει ξεκινήσει με ανανεώσεις αθλητών - ανάμεσά τους και ο αρχηγός Γιάννης Κωστόπουλος - κυρίως γηγενών (Βιλαντώνης, Ανεβλαβής, Γκούφας, Χότζα, Βαλέττας) ώστε να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας...   

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟ μέσα από τα social media αναφέρει:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνάντηση με τον Διευθύνων Σύμβουλο-Μέτοχο Επενδύσεων της PENETRON HELLAS, κ. Θεόδωρο Μεντζικοφάκη στα γραφεία του Πανναξιακού Α.Ο. στο Δ.Α.Κ. Νάξου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου και μέλη του Δ.Σ. συνομίλησαν με τον κ. Μεντζικοφάκη, τον οποίο συνόδευε ο κ. Νίκος Μανδηλαράς, ιδιοκτήτης της εταιρείας "ΜΠΟΥΜΠΛΑΚΗ" και αντιπρόσωπος της PENETRON στη Νάξο.

Η συζήτηση έγινε σε άριστο κλίμα, με τις δύο πλευρές να αναφέρονται τόσο στους νέους στόχους της ομάδας για την ερχόμενη σεζόν, όσο και στις δραστηριότητες της PENETRON στην Ελλάδα και όχι μόνο, ενώ συμφώνησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους με την PENETRON-ΜΠΟΥΜΠΛΑΚΗ, που θα είναι Χρυσός Υποστηρικτής του Πανναξιακού Α.Ο. και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Έχοντας γνώμονα την ποιότητα, τη συνέπεια , την αξιοπιστία, την τεχνολογική υπεροχή και την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των πελατών, η εταιρεία ΜΠΟΥΜΠΛΑΚΗ - Ν. Σκορδιαλός-Ν. Μανδηλαράς Ο.Ε. προσδοκεί να διατηρήσει τους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και να επεκταθεί σε νέα προϊόντα του κλάδου. Με αισιοδοξία και πολλή δουλειά, δίνεται βάση στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες της εταιρείας παρακολουθώντας πάντα τις ανάγκες της εποχής και τις διαρκείς αλλαγές της αγοράς, για να παραμείνει πρώτη στις εξελίξεις του κλάδου.

Στο πλευρό της βρίσκεται και η PENETRON HELLAS ΑΒΕΕ, η οποία αναγνωρίζεται ως παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της στεγανοποίησης, προστασίας και επισκευής του σκυροδέματος, με την συνεχή εξέλιξη των τεχνολογιών ανάπτυξης κρυστάλλων στο σκυρόδεμα, αλλά και άλλων καινοτόμων συστημάτων. Κατά την διάρκεια των τελευταίων 20 ετών, τα προϊόντα της οικογένειας Penetron έχουν καθιερώσει την φήμη τους, καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές έργων ανά τον κόσμο, από τις παγωμένες περιοχές της Νορβηγίας και της Ρωσίας, έως τις θερμές περιοχές της Σαουδικής Αραβίας.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΜΠΟΥΜΠΛΑΚΗ και την PENETRON HELLAS ΑΒΕΕ που θα είναι #mazi με τον Πανναξιακό Α.Ο. και τη νέα αγωνιστική περίοδο και καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει τους χορηγούς μας.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News