Πανναξιακός ΑΟ: Ξεκινάει σε λίγο η Γενική Συνέλευση

Η επόμενη μέρα για τον Πανναξιακό περνάει μέσα από την σημερινή Γενική Συνέλευση, της Τετάρτης 12 Ιουνίου που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου σε λίγη ώρα (ώρα έναρξης στις 17:00) . Οι συζητήσεις για τον απολογισμό αναμένεται να είναι ενδιαφέρουσες, όπως και οι αποφάσεις που θα ληφθούν και θα αφορούν ξεκάθαρα στο μέλλον του ιστορικού Πανναξιακού που βρίσκεται πλέον σε ένα σταυροδρόμι εξελίξεων και με δεδομένη την εξέλιξη που είχε η υπόθεση Μιχάλη Αγγελή, με την ΕΠΣ Κυκλάδων ουσιαστικά να επιβάλει την ... καθαίρεσή του. 

Τα νέα πρόσωπα σε αυτή την προσπάθεια αποτελούν αναγκαιότητα, αφού ο Πανναξιακός αποτελεί ένα σωματείο που παραδοσιακά διοικείται από τους ανθρώπους που ανήκουν στις τάξεις του. Ο Βαγγέλης Κάρλοβιτς, που έπειτα από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ, ανέλαβε την προεδρία μέχρι τις εκλογές (σ.σ. αντί του Μιχάλη Αγγελή που παραιτήθηκε), είναι αυτό που έχει αναλάβει να αναπτύξει το ενωτικό κλίμα και να συσπειρώσει τους Πανναξιακούς, ώστε η επόμενη μέρα να είναι ελπιδοφόρα και ο σύλλογος να παρουσιαστεί σε υψηλό επίπεδο, πράγμα που θεωρείται επιβεβλημένο.

Με προσωπική του ανακοίνωση - κάλεσμα ο κ. Βαγγέλης Κάρλοβιτς καλεί όλους τους Πανναξιακούς να δώσουν το παρόν σε αυτή τη συνέλευση: «Σε συνέχεια της από 07.06.2019 πρόσκλησης για διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου μας και ως Πρόεδρος του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο., αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση να υπενθυμίσω και να τονίσω προς όλα τα μέλη του Σωματείου μας ότι η παρουσία σας στη Γενική Συνέλευση που πρόκειται να διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 και ώρα 17.00 στο ΔΑΚ Νάξου είναι απολύτως επιβεβλημένη για την πορεία της ιστορικής μας ομάδας.

Είναι απολύτως απαραίτητο να συνεχίσουμε την νικηφόρα πορεία μας, κάτι που χωρίς τη δική σας συμμετοχή δεν μπορεί να γίνει. Για το λόγο αυτό Σας προσκαλώ σε μαζική συμμετοχή, ώστε όλοι μαζί, ενωμένοι να ξεκινήσουμε να γράφουμε τη νέα σελίδα στην ιστορία της ομάδας μας. Μαζί θα προχωρήσουμε και θα νικήσουμε».

Οσο για την υπόθεση Μιχάλη Αγγελή; Η ανακοίνωση του Πανναξιακού το περασμένο Σάββατο τα λέει όλα...   "Χθες το πρωί κατέφθασε στα γραφεία της ομάδας μας ένα έγγραφο από την ΕΠΣ Κυκλάδων σύμφωνα με το οποίο υπήρχε μια καταγγελία εις βάρος του Προέδρου της ομάδας μας κ. Αγγελή Μιχαήλ σύμφωνα με το οποίο μας ζητήθηκε κατόπιν αυτής η αποπομπή του κ. Αγγελή από το συμβούλιο της ομάδας μας. . 

Η ομάδα μας εναρμονιζόμενη πάντα με τους κανονισμούς σε έκτακτο συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε χθες αποδέχθηκε την παραίτηση του Προέδρου μας και νέος Πρόεδρος που θα οδηγήσει το σωματείο σε εκλογές ανέλαβε ο κ. Κάρλοβιτς Ευάγγελος. 
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο ότι σήμερα ως έχοντας έννομο συμφέρον ζητήσαμε με το Αρ. Πρωτ. 757 έγγραφο μας από την Ένωση να μας αποστείλει σαν άμεσα προσβαλλόμενοι το έγγραφο της καταγγελίας και το όνομα του καταγγέλλοντος ζητώντας διαφάνεια γύρω από το θέμα που προέκυψε. Κατά το ......έκτακτο συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε χθες αποφασίστηκαν ομόφωνα τα εξής: 
1) Την ανάληψη της προεδρίας μέχρι τις εκλογές από κ. Κάρλοβιτς Ευάγγελος

2) Την απόφαση μας να μην προσφύγουμε σε καμία καταγγελία σε κανένα άλλο μέλος άλλου συμβουλίου, άλλης ομάδας ή μελών της Επς που συμπίπτουν σε ίδιο κόλλημα σχετικά με τον  κανονισμό που υπάρχει κόλλημα με την συμμετοχή του κ. Αγγελή στο συμβούλιο μας.

3) Να διασφαλίσουμε την εφαρμογή των νόμων σε όσα θέματα η ομάδα μας έχει έννομο συμφέρον

4) Την διεξαγωγή της εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης την Τετάρτη 12/6/2019 και  ώρα 17:00 στα γραφεία του συλλόγου. 5) Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Αγγελή Μιχαήλ για την περίοδο προεδρίας του και να εκφράσουμε δημόσια την απεριόριστη συμπαράσταση μας στο πρόσωπο του. Μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία από την ΕΠΣ Κυκλάδων να ασχοληθεί με αυτόν τον λάθος κατά την άποψη μας νόμο που αποτελεί ανατρεπτικό παράγοντα για την ενίσχυση του αθλητισμού. Γνωρίζουμε και ότι μη εκλεγμένος ο Μιχάλης Αγγελής και την επόμενη μέρα θα βρίσκεται στο πλευρό του συλλόγου που υπηρετεί για παραπάνω από 3 δεκαετίες.

6) Τέτοιες ενέργειες μας συσπειρώνουν όλους! 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News