Πανναξιακός ΑΟ: Ξεκίνημα με φιλοδοξίες και καλή διάθεση

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η πρώτη συγκέντρωση του Πανναξιακού για τη νέα χρονιά. Αφού ο πρόεδρος, Μιχάλης Αγγελής έκανε την απαραίτητη ομιλία στο ποδοσφαιρικό τμήμα, στη συνέχεια ξεκίνησε το πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του προπονητή, Νόνι Λίμα.

Του Κυριάκου Παντζαρίδη (sportcyclades.gr) 

Στο γήπεδο του Αγερσανίου οι ποδοσφαιριστές αναλώθηκαν ως είθισται σε ασκήσεις με μπάλα, ενώ στη συνέχεια έτρεξαν ανανεώνοντας το ραντεβού τους για αύριο το απόγευμα.

Το πρόγραμμα διήρκησε περίπου 1,30 ώρα με το Νόνι Λίμα να κάνει συνεχείς παρατηρήσεις ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές να παρουσιάζονται συγκεντρωμένοι και να τηρούν τις οδηγίες του ούτως ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.  

Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Γιάννη Κωστόπουλου μετά από αρκετά χρόνια στον ιστορικό σύλλογο, με τον πρώην στόπερ του Αήττητου Σπάτων να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. 

Προπονητής και παίκτες ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο, ενώ, σε ότι έχει να κάνει με το μεταγραφικό κομμάτι, ο Νόνι Λίμα τόνισε ότι θα εξεταστούν οι ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού πρώτα, ενώ στη συνέχεια, θα γίνει μια συζήτηση με τη διοίκηση σχετικά με τις κινήσεις που πρόκειται να γίνουν.