Πανναξιακός ΑΟ: Ξεκίνημα με νέα πρόσωπα

Ο Πανναξιακός ξεκινάει με …φούρια τη χρονιά και μάλιστα με απανωτά χτυπήματα τόσο εντός όσο κι εκτός του αγωνιστικού χώρου…. Ξεκινώντας από τα εκτός να πούμε πολύ απλά ότι έρχεται ένα εκπληκτικό βίντεο στην αγορά που θα διαφημίσει με τον καλύτερο τρόπο την ιστορία του Πανναξιακού. Σύνθεση παλιού με νέου και με τον Λευτέρη Ελευθερίου, τον γνωστό Ναξιώτη ηθοποιό σε πρωταγωνιστικό ρόλο… Θα το απολαύσετε και θα κολλήσετε κι εσείς με τον Πανναξιακό σε …διάρκεια.

Από εκεί και πέρα, από χθες ο Πανναξιακός του Γιώργου Προμπονά είναι στο γήπεδο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «SportCyclades.gr» η προετοιμασία ξεκίνησε με πολλά χαμόγελα και αρκετά νέα πρόσωπα ενώ από σήμερα αφήνουν πίσω τους το ΔΑΚ Νάξου (έως να λυθούν τα θέματα χρονοδιαγράμματος για τη χρήση του γηπέδου για την τρέχουσα περίοδο) και μετακομίζουν στον πλήρως ανακαινισμένο αγωνιστικό χώρο του Αγίου Αρσενίου….

Από εκεί και πέρα όπως διαβάζουμε «Η ευκαιρία από τον Γιώργο Προμπονά σε πολλά παιδιά από την ακαδημία του Πανναξιακού δόθηκε ήδη με το καλημέρα με τη συμμετοχή στην προετοιμασία αρκετών νεαρών παικτών που μέχρι πέρυσι μετείχαν στην ομάδα Κ17 του Πανναξιακού. Στην σημερινή (σ.σ. χθεσινή) πρώτη είχαμε, ως νέες παρουσίες τους Μανόλη Πολυκρέτη, Κώστα Σκούπρα και Γιάννη Τσουκαλά που θεωρούνται μεγάλες και σημαντικές επιστροφές, ενώ ο ήδη γνωστός από την παρουσίαση του από τον σύλλογο Σπύρος Ιωαννίδης, συνοδεύτηκε από ακόμη έναν νέο παίκτη, τον πολύπειρο με πολλές συμμετοχές σε μεγαλύτερες κατηγορίες, Θοδωρή Ιασωνίδη. Το παρόν, χωρίς να προπονηθεί έδωσε και ο υψηλόσωμος Κυριάκος Πολυκρέτης, ο οποίος πολύ πιθανόν θα επιστρέψει από τον ΠΑΣ Νάξου».

Κατηγορίες

Και δεν αποκλείεται να έχουμε και συνέχεια στις μεταγραφικές κινήσεις από τη στιγμή που η πρωταθλήτρια ομάδα Κυκλάδων αυτόματα παίρνει το δρόμο για τη Γ’ Εθνική την επόμενη χρονιά…

Να σημειώσουμε εδώ ότι μόλις εννέα ομάδες τελικά δήλωσαν συμμετοχή στην Α κατηγορία Κυκλάδων (πάμε για έναν όμιλο) και 11 στη Β’ κατηγορία κι αυτό λόγω των προβλημάτων μετακίνησης. Στη 1η κατηγορία τελικά έχουμε τις: Α.Ο Μυκόνου, Άνω Μερά, Α.Ο Πάγου, Α.Ο Σύρου, Α.Ο Πάρου, ΑΜΣ Φιλωτίου, Πανναξιακός, Θύελλα Καμαρίου και Λάβα Εμπορείου. Και στη 2η κατηγορία: Σύρος 2002, Πανσιφναϊκός, Α.Ο Σερίφου,ΠΑΣ Τήνου, ΠΑΣ Νάξου, Αστέρας Τραγαίας, ΑΟ Καρτεράδος, Μαρπησσαϊκός, Αστέρας Μαρμάρων, ΑΜΕΣ Νηρέας και ο Παμμηλιακός.

Οσον αφορά δε το κύπελλο, η συμμετοχή είναι υποχρεωτική για τα Σωματεία που προέρχονται από τα νησιά Άνδρο, Θήρα, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σύρο και Τήνο, ενώ η συμμετοχή των λοιπών Σωματείων είναι προαιρετική. Έτσι οι μοναδικές ομάδες που δεν δήλωσαν συμμετοχή από τις Κυκλάδες είναι ο Παμμηλιακός και ο ΑΟ Σερίφου.