Πανναξιακός ΑΟΚ: Ξεκίνησαν οι προπονήσεις, τα "συγχαρητήρια" στον ΑΠΑΣ Φανάρια

Αρχές Ιουνίου και ο Πανναξιακός ΑΟΚ είναι στα παρκέ.. Σε μία προσπάθεια να κρατήσει ζεστά τα παιδιά που για περίπου δύο μήνες έμειναν ανενεργά... Και όπως διαβάζουμε στο σχετικό δελτίο ενημέρωσης " Σας ενημερώνουμε ότι , σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του ΕΟΔΥ, οι Ακαδημίες του Συλλόγου μας (παιδιά ηλικίας 13 ετών και κάτω) θα επαναλειτουργήσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Ο χώρος προπονήσεων για τα Τμήματα Νηπίων και Α’-Γ’ Δημοτικού έχει καθοριστεί να είναι το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του 2ου Δημοτικού Σχολείου ενώ η ημέρα 1ης προπόνησης θα είναι η Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 και ώρα 19.00.

Για τα παιδιά αυτά θα τηρείται Κατάσταση Εισερχομένων – Εξερχομένων Αθλητών η οποία θα συμπληρώνεται με ευθύνη των συνοδών τους.

Για τα παιδιά του Παμπαιδικού Τμήματος η διαδικασία συμμετοχής τους στις προπονήσεις έχει ως εξής:

  • Όσα εξ’ αυτών ΔΕΝ έχουν Δελτίο Αθλητή , αρκεί η συμπλήρωση των στοιχείων τους από τους συνοδούς τους στην Κατάσταση Εισερχομένων – Εξερχομένων Αθλητών
  • Όσα εξ’ αυτών ΕΧΟΥΝ Δελτίο Αθλητή θα πρέπει να συμπληρώσουν Ιατρική Βεβαίωση. Την Ιατρική Βεβαίωση μπορούν να την προμηθευτούν από τους Κους Μαστρογιαννόπουλο Στέφανο, Κεφαλιανό Γιώργο και Τσουτσάνη Γιάννη άμεσα ώστε να είναι έτοιμη με την έναρξη των προπονήσεών μας.

Σχετικά με το Τμήμα Παμπαίδων θα ενημερωθείτε σε επόμενο Δελτίο Τύπου για την ημέρα, ώρα και τον χώρο της 1ης προπόνησης.

Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και προκειμένου να αποφευχθεί συγχρωτισμός ώστε να τηρηθούν όλες οι προϋποθέσεις ασφαλείας, σε όλες τις προπονήσεις των Τμημάτων των Ακαδημιών του Συλλόγου μας οι συνοδοί γονείς ΔΕΝ έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης. Ως εκ τούτου θα συνοδεύουν τα παιδιά τους μέχρι τον χώρο της προπόνησης και θα επιστρέφουν 5 λεπτά πριν την προκαθορισμένη λήξη της.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία".

Πανναξιακός ΑΟΚ σε ... ΑΠΑΣ τα Φανάρια

Υπάρχει όμως και η επιτυχία του ΑΠΑΣ τα Φανάρια που δεν πέρασε απαρατήρητη... Και ο Πανναξιακός ΑΟΚ ακολουθώντας το παράδειγμα των άλλων ομάδων προχώρησε σε ευχαριστήρια ανακοίνωση ... Και αναφέρει: 

"Το Δ.Σ. του ΑΟΚ Πανναξιακού συγχαίρει τον ΑΠ.Α.Σ. ” Τα Φανάρια” για την δίκαιη άνοδό του στην Β’ Εθνική κατηγορία!

Είμαστε σίγουροι για την επιτυχία του και ότι θα συνεχίσει να διατηρεί το Ναξιώτικο μπάσκετ στο επίπεδο που ανήκει.

Οι αγώνες του ΑΠΑΣ δίνουν την δυνατότητα σε όλους τους Ναξιώτες μπασκετόφιλους να συνεχίσουν να παρακολουθούν κορυφαίες ομάδες από κοντά, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη του μπάσκετ και την διατήρηση της Νάξου ως έναν από τους πλέον μπασκετικούς τόπους της Ελλάδας.

Και εις ανώτερα! Πανναξιακός ΑΟΚ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.