Πανναξιακός ΑΟΝ: Αναβολή εκλογών λόγω ... .εκλογών

Ουπς... και τώρα; Αυτό είναι καλό ή κακό; Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι εδώ και αρκετές εβδομάδες, η απερχόμενη διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ είχε αφήσει να εννοηθεί ότι άμεσος στόχος είναι η μη ... διακοπή ουσιαστικά της ομάδας μέσω εκλογών, ώστε να τρέξουν όλα γρήγορα και να προχωρήσουν στην στελέχωση του Πανναξιακού ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου χωρίς να χαθεί χρόνος.. Μάλλον, δεν υπολόγισαν την πίεση που δημιούργησαν οι εκλογές στον Α και Β βαθμό αυτοδιοίκησης... Κυρίως δε οι τοπικές (θα γίνουν την προσεχή Κυριακή 26 Μαίου) όπου όλοι σχεδόν έχουμε εμπλοκή. Και αυτός ειναι ο λόγος που ανακοινώθηκε πριν από λίγο η αναβολή της εκλογικής διαδικασίας που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Κυριακή 19 Μαϊου και ο εκ νέου ορισμός της για την 29η Μαϊου... 

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟΝ; 

«Ο Πανναξιακός Αθλητικός Όμιλος Νάξου (Α.Ο.Ν.) ανακοινώνει την αναβολή των εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου που ήταν προγραμματισμένες για την Κυριακή 19 Μαΐου 2019.

Μετά από συνάντηση των υποψηφίων για το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου σε συνεργασία με την εφορευτική επιτροπή αποφασίστηκε η αναβολή της εκλογικής διαδικασίας λόγω αυξημένων υποχρεώσεων κάποιων εξ’αυτών στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές.

Ως Εκ Τούτου, νέα ημερομηνία για τις εκλογές ορίζεται η Τετάρτη 29 Μαΐου 2019 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ιερού Ναού Παντάνασσας (παραλία Χώρας)».