Πανναξιακός ΑΟΝ: Αναβολή επ' αόριστον στις εκλογές για νέο ΔΣ

Απίστευτο ... Ο Πανναξιακός προχώρηρσε σε μία ακόμη αναβολή των εκλογών.... Ο λόγος; οι εκλογές που διεξάγονται αυτή τη περίοδο σε αυτοδιοικητικό επίπεδο και έχουν επικεντρώσει όλη τη προσοχή τους... Την ίδια ώρα, μετά την Κακουράτου (Ολυμπιακός) και οι Ριντ - Λάβδα παίρνουν το δρόμο για την Θέτιδα Βούλας, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι υπόλοιπες αθλήτριες δύσκολα θα μείνουν Νάξο από τη στιγμή που μπορεί να θέλουν την ανανέωση συνεργασίας, όμως δεν υπάρχει η διοίκηση που θα τους δώσει το νέο συμβόλαιο... 

Και.... Νέα αναβολή στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου προχώρησε με ανακοίνωσή του ο Πανναξιακός ΑΟΝ.. Και αναβάλλονται επ αόριστον. 

«Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ανακοινώνει στους φίλους και τα μέλη του σωματείου ότι οι προγραμματισμένες εκλογές του συλλόγου αναβάλλονται. Αιτία της νέας αναβολής είναι οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς το ενδιαφέρον της κοινωνίας είναι στραμμένο στην εκλογή νέου δημάρχου στο νησί με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πρόθεση επαρκούς προσέλευσης στις εκλογές του σωματείου μας.

Οι εννέα υποψήφιοι για τις θέσεις του Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ έχουν ήδη συμπληρωθεί και απολογούμαστε για τον κακό προγραμματισμό της εκλογικής διαδικασίας. Θα ενημερώσουμε τα μέλη και τους φίλους της ομάδας με νέα ανακοίνωση για την ακριβής ημερομηνία, τόπο και ώρα που θα πραγματοποιηθεί η εκλογική διαδικασία»