Πανναξιακός ΑΟΝ: Το "αντίο" του Κώστα Παπαδόπουλου

Κάποιοι ενδεχομένως και να το περίμεναν… Βλέπετε όσο πετυχημένη κι εάν μπορεί να χαρακτηριστεί μία σεζόν, είναι δύσκολο για έναν προπονητή να ζει σε μία νησιωτική περιοχή όπου οι συνθήκες είναι δύσκολες. Και όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για την οικογένειά του… Η αλήθεια είναι ότι και οι δύο πλευρές ήθελαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους… Η πρώτη χρονιά με τα πάνω και τα κάτω της χαρακτηρίζεται ως επιτυχημένη. Αλλά…

Ο λόγος για τον Πανναξιακό ΑΟΝ και τον Κώστα Παπαδόπουλο… Με τους …γαμήλιους όρκους να μην ανανεώνονται αν και οι δύο πλευρές κάθισαν για αρκετές ώρες στο τραπέζι. Και το συζήτησαν αρκετά. Όμως, δεν βρέθηκε η κοινή συνισταμένη. Και χώρισαν ως φίλοι. Κάτι που ισχύει παραδοσιακά με όλους όσους έχουν συνεργαστεί με τους παράγοντες της Νάξου…

Πανναξιακός ΑΟΝ: Απόλυτα ικανοποιημένοι

Πρώτος ο Πανναξιακός ήταν αυτός που ενημέρωσε για τη μη ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών με σχετικό δελτίο (με την υπογραφή του προέδρου κου Ποτικιάν) όπου σημειώνεται «Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟΝ ευχαριστούμε τον προπονητή κ. Κώστα Παπαδόπουλο για την άρτια συνεργασία μας τη σεζόν 2017-18. Ο καταξιωμένος προπονητής εμπιστεύθηκε τον σύλλογο μας σε μία δύσκολη καμπή και ολοκλήρωσε την θητεία του στην ομάδα βόλεϊ γυναικών τερματίζοντας στην 5η θέση του πρωταθλήματος οδηγώντας την παράλληλα στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Από την πλευρά μας, εμπιστευθήκαμε το όνομα και την ιστορία του σωματείου μας στα χέρια του και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για την επιλογή μας. Πάρα τις όποιες υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί σύμπλευση για τη νέα σεζόν. Ευχόμαστε εγκάρδια, καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και κάθε επιτυχία στους προσωπικούς του στόχους. Για τους ανθρώπους του νησιού ο Κώστας Παπαδόπουλος θα είναι πάντα ένας ικανότατος και εργατικός προπονητής αλλά κυρίως ένας καλός φίλος».

Παπαδόπουλος «Ευχαριστώ για την στήριξη»

Και σήμερα, ο Κώστας Παπαδόπουλος προχώρησε σε ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα στα social Media με μία φωτογραφία όπου κυριαρχεί η έννοια της ομάδας… Και όπως σημειώνει «Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση του Πανναξιακού για την εμπιστοσύνη και την στήριξη. Ευχαριστώ πολύ τις αθλήτριες για αφοσίωση και τον επαγγελματισμό από την πρώτη μέχρι την τελευταία προπόνηση. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες για την πίστη και την πολύτιμη βοήθεια. Και φυσικά ευχαριστώ τον κόσμο της Νάξου που αγκάλιασε την προσπάθειά μας και την οικογένειά μου. Εύχομαι το καλύτερο για την συνέχεια της ομάδας, το αξίζετε»

Επόμενη ημέρα;

Όσο για την επόμενη ημέρα; Ο Παπαδόπουλος φέρεται να έχει προτάσεις από το εξωτερικό (Ιταλία όπου έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό όνομα) ενώ ο Πανναξιακός έχει στα χέρια του λίστα από ικανούς προπονητές που μπορούν να συνεχίσουν πάνω στο έργο των προηγούμενων. Κι εάν ισχύει η πληροφορία ότι έχουν δείξει ενδιαφέρον παράγοντες που είχαν ασχοληθεί στο πρόσφατο παρελθόν με την ομάδα, τότε δεν αποκλείεται να δούμε και πάλι τον Πανναξιακό σε πρωταγωνιστικό ρόλο και βέβαια ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Σε ένα πρωτάθλημα βέβαια που ενδεχομένως να είναι καλύτερο σε σχέση με πέρυσι….

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News