Πανναξιακός ΑΟΝ: Το απαγορευτικό απόπλου έφερε αναβολή με Λαμία

Πανναξιακός ΑΟΝ

To απαγορευτικό απόπλου των πλοίων έφερε αναβολή και μάλιστα λειτούργησε και ως θείο δώρο με δεδομένο ότι ο Πανναξιακός αντιμετωπίζει προβλήματα με την πανδημία... Ο αγώνας ΑΟ Λαμίας – Πανναξιακός ΑΟΝ που ήταν προγραμματισμένος για αύριο Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου - στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών - δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της αδυναμίας να ταξιδέψει η ομάδα της Νάξου σε Αθήνα και Λαμία.

Το πρώτο δρομολόγιο από Νάξο για τον Πειραιά είναι αύριο το πρωί και όπως είναι λογικό δεν θα προλάβει να είναι η ομάδα στη Λαμία. Κάτι που ώθησε την ΕΟΠΕ ωα προχωρήσει σε αναβολή της αναμέτρησης και αναμένεται ο ορισμός  νέας ημερομηνίας. Επόμενος αγώνας για την ομάδα της Νάξου, αυτός με τον Πορφύρα εντός έδρας το προσεχές Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στο ΔΑΚ Νάξου

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΟΠΕ που ανακοίνωσε

Η αναμέτρηση του Α.Ο. Λαμίας 2013 με τον Πανναξιακό Α.Ο.Ν. για την 11η αγωνιστική της Volley League Γυναικών που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη 1/12 (18.00) στο κλειστό γυμναστήριο «Χαλκιοπούλειο» στη Λαμία, αναβάλλεται λόγω αδυναμίας μετακίνησης της ομάδας της Νάξου (απαγόρευση απόπλου πλοίων).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News