Πανναξιακός ΑΟΝ: Απέκτησε συμβούλιο, ετοιμάζεται για τις πρώτες κινήσεις

Η στιγμή έφτασε... Σήμερα το απόγευμα θα συγκροτηθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναξιακού ΑΟΝ και όπως είναι λογικό θα  πάρουν όλα τα ζητήματα σειρά επίλυσης... Από τα τμήματα υποδομής έως τους μεγάλους σε βόλεϊ γυναικών και μπάσκετ Ανδρών... Η νέα διοίκηση με πέντε νέα πρόσωπα έχει βαριά τη σκιά της περσινής  επιτυχίας των γυναικών (με δύο τελικούς) με τις υποδομές να έχουν παρουσίες σε φάιναλ φορ και τους άνθδρες στο μπάσκετ να είναι σε νέα εποχή...  Και όπως είναι αναμενόμενο, όλοι περιμένουν τις πρώτες κινήσεις, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο γνωστός βέλγος προπονητής της Εθνικής Ουγγαρίας, Γιόζε Ντε Μπραντ, είναι ένα βήμα πριν την έλευσή του στη Νάξο... Αναμονή όμως και περιμένουμε τις εξελίξεις ... 

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης από τον Πανναξιακό ΑΟΝ, αναφέρει

"Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019, στη Χώρα Νάξου, στο Πνευματικό Κέντρο Ιερού Ναού Παντανάσσης, διεξήχθησαν με επιτυχία οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής επιτροπής για τον Πανναξιακό Αθλητικό Όμιλο Νάξου. Με πέντε νέα πρόσωπα ανάμεσα στους υποψηφίους και τέσσερις από το απερχόμενο συμβούλιο συμπληρώθηκε το ψηφοδέλτιο για τις εκλογές του σωματείου.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι:

Υποψήφιοι για Διοικητικό Συμβούλιο (αλφαβητικά)

Δελημάρη Μαρία, Δημητροκάλλης Γεώργιος,  Ιωσηφίδης Χαράλαμπος, Καρούσης Δημήτριος, Κουριδάκης Ευστράτιος, Μαράκης Ιωάννης, Μαυρομάτης Δημήτρης, Ποτικιάν Γεώργιος, Τουλούπης Μιχαήλ

Υποψήφιοι για Εξελεγκτική Επιτροπή (αλφαβητικά)

Βασιλάκη Σοφία, Γιαννάκη Ευαγγελία, Ησαΐας Άγγελος

Όπως ήταν αναμενόμενο εξελέγησαν όλοι οι υποψήφιοι με τον κ. Γιώργο Ποτικιάν να καταλαμβάνει την πρώτη θέση σε σταυρούς προτίμησης ενώ την 2η και 3η θέση κατέλαβαν ο κ. Ιωσηφίδης Χαράλαμπος και Δελημάρη Μαρία αντίστοιχα.

Την Δευτέρα αναμένεται ο κ. Ποτικιάν να συγκαλέσει συμβούλιο με τους εκλεγέντες ώστε να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ. του συλλόγου.