Πανναξιακός ΑΟΝ: Αποχώρηση σοκ από την Σεφεριάδου

Κεραυνός εν αιθρία; Η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ ανακοίνωσε πριν από λίγο σε συνεργασία με την Βίκυ Σεφεριάδου τη λύση συνεργασίας του και προχωρούν στην επόμενη ημέρα… Όπως αναφέρουν και οι δύο πλευρές, η συνεργασία λύθηκε για προσωπικούς  λόγους της 28χρονης πασαδόρου κάτι απόλυτα σεβαστό και κατανοητό.. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟΝ « Ο Πανναξιακός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του σωματείου με την βασική πασαδόρο της ομάδας, Βασιλική Σεφεριάδου. Η αποχώρηση της Βίκυς από την ομάδα οφείλεται σε καθαρά προσωπικούς της λόγους τους οποίους σεβόμαστε απόλυτα. Ευχόμαστε στην επί διετίας αθλήτρια μας καλή συνέχεια στην καριέρα της, υγεία με πολλές προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες».

Ενώ λίγο αργότερα είχαμε και την ανακοίνωση από την «Σεφ» που διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του συλλόγου (paon.gr) με την Σεφεριάδου να σημειώνει «Φεύγω από τον Πανναξιακό για προσωπικούς λόγους. Αισθάνομαι όμως την ανάγκη να ευχαριστήσω τόσο τη διοίκηση του Πανναξιακού όσο και τον κόσμο του αυτά τα δυο χρόνια. Κρατάω μόνο τις όμορφες στιγμές… Η Νάξος ήταν και θα είναι για μένα το δεύτερο σπίτι μου. Eύχομαι καλή συνεχεία στην ομάδα μου και είμαι σίγουρη ότι θα την έχει! Εις το επανιδείν»

Εμείς να σημειώσουμε ότι αυτή τη στιγμή κι ενόψει του 2ου γύρου, για τη θέση της πασαδόρου ο Πανναξιακός ΑΟΝ και ο Κώστας Παπαδόπουλος έχει στη διάθεσή του την Κωνσταντίνα Σφυρή (25 ετών, 1,76) που προέρχεται από τους Αμπελόκηπους αλλά με ελάχιστη παρουσία στην Α1 φέτος και την Αναστασία Φρατζέσκου (15, 1,71) που είναι βασική στις νεάνιδες και κορασίδες… Κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται η έκπληξη, ακόμη κι εκ των έσω… Αναμένουμε