Πανναξιακός ΑΟΝ: "Αρνητικά" τα τεστ των αθλητριών μας

Οφείλουμε να καταλάβουμε ότι ανήκουμε σε μία Πολιτεία που έχει κανόνες... Και από τη στιγμή που υπάρχουν αυτοί οι κανόνες ανεξάρτητα εάν προβλέπετε ή όχι στο συμβόλαιό μας, είμαστε άνθρωποι και κινούμαστε μέσα σε μία μικρή κοινωνία. Οπότε θεωρούμε πολύ σωστή τη κίνηση που έγινε από τον Πανναξιακό ΑΟΝ, την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νάξου πριν πάρει το δρόμο για τον Πειραιά για να αντιμετωπίσει τον Πορφύρα στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος έκανε το rapid test που προσφέρει ο ΕΟΔΥ... Και όπως διαβάζουμε τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά....

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον Πανναξιακό ΑΟΝ

"Ο Πανναξιακός ΑΟΝ και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου με αίσθημα ευθύνης τόσο προς την τοπική κοινωνία του νησιού μας αλλά και στην ομαλή και υγιή διεξαγωγή του πρωταθλήματος της volley league γυναικών για 2η φορά από την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας υπεβλήθη σε εξέταση (τεστ) αντισωμάτων covid-19.

Με αφορμή την άφιξη κλιμακίου του ΕΟΔΥ στο νησί μας, οι προπονητές, οι συνοδοί και οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ προσήλθαν εθελοντικά να εξεταστούν με το «γρήγορο τεστ» την Πέμπτη το απόγευμα στην κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ.

‘Όλα τα τεστ βγήκαν αρνητικά με την γυναικεία ομάδα να συνεχίζει το καθημερινό της πρόγραμμα τηρώντας καθημερινά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας και αποφυγής μετάδοσης της πανδημίας.

Η αποστολή μας συνεχίζει την αγωνιστική της δράση και ταξιδεύει με ασφάλεια για τις υποχρεώσεις της στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΟΦ Πορφύρας με τα μέλη της αποστολής να περιορίζουν στο ελάχιστο της εξωαγωνιστικές επαφές τους και επιστρέφει στο νησί με το πρώτο διαθέσιμο πλοίο την Κυριακή το πρωί".

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News