Πανναξιακός ΑΟΝ: "Δένει" τη θέση του λίμπερο με την Τζαγκαράκη

Τζαγκαράκη η 4η…. Η νέα εποχή για τον Πανναξιακό ΑΟΝ έχει ξεκινήσει και η διοίκηση της Ναξιώτικης ομάδας τρέχει να καλύψει τα κενά, αν και όπως αποδεικνύεται η προεργασία είχε γίνει και σε καθημερινή βάση έχουμε ανακοινώσεις… Και η έλευση της Γεωργίας Τζαγκαράκη δένει τη θέση του λίμπερο καθότι πριν από μερικές ημέρες είχε προηγηθεί η απόκτηση της Ευαγγελίας Τουλγαρίδου…

Η 22χρονη Κρητικιά – με καταγωγή από τα Χανιά και κοιτάζει τον κόσμο από τα 1,65 μ.) έρχεται μετά από μία τετραετία στην Θεσσαλονίκη όπου αγωνίστηκε με Μακεδόνες Αξιού και ΧΑΝΘ και όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα του Πανναξιακού ΑΟΝ «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ για την ομάδα της Νάξου τη φετινή χρονιά και Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή μου κ. Απόστολο Οικονόμου καθώς και τη διοίκηση της ομάδας μου για την εμπιστοσύνη τους σε εμένα. Εύχομαι να έχουμε υγεία και μια καλή αγωνιστική χρονιά».

Τι αναφέρει το σχετικό δελτίο ενημέρωσης;   «Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Γεωργία Τζαγκαράκη, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Η 22χρονη αθλήτρια αγωνίζεται ως λίμπερο και θα συμβάλλει στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας. Καλωσορίζουμε την Γεωργία Τζαγκαράκη στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News