Πανναξιακός ΑΟΝ: Δερμάτης - Οικονομίδου σε ρόλο δασκάλου σε summer camp

Και αυτό το καλοκαίρι δώστε στο παιδί σας τη δυνατότητα να θέσει ένα σημαντικό θεμέλιο για την περαιτέρω αθλητική και κοινωνική του ανάπτυξη, να εμπεδώσει και να αναπτύξει αξίες ζωής όπως η ομαδικότητα, η άμιλλα και η αυτοπειθαρχία και παράλληλα να εκπαιδευτεί στα μυστικά του βόλεϊ από τον κορυφαίο Έλληνα προπονητή κ. Δερμάτη και την διεθνή Ελληνίδα αθλήτρια Μαρία Οικονομίδου. Και ο Πανναξιακός ΑΟΝ αναλαμβάνει το ρόλο του οικοδεσπότη... 

Στο Camp που θα λάβει χώρα στο κλειστό γυμναστήριο Νάξου, οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες της πετοσφαίρισης που θα συμμετέχουν θα έχουν την δυνατότητα  να βελτιώσουν την τεχνική τους κατάρτιση, να αναπτύξουν την φυσική τους κατάσταση ενώ παράλληλα θα προπονούνται υπό την επίβλεψη του κορυφαίου Έλληνα προπονητή κ. Γιώργου Δερμάτη και της αθλήτριας Μαρίας Οικονομίδου.

Καλεσμένοι στο camp πετοσφαίρισης θα είναι:

  • Χρήστος Ντόζης – Ομοσπονδιακός προπονητής – τεχν. Διευθυντής αναπτυξιακού ΕΟΠΕ
  • Δημήτρης Χωριανός – Προπονητής Volley league ανδρών
  • Γιάννης Παπαγεωργίου – Προπονητής ανάπτυξης Γ.Σ. Γαλατσίου

Το Camp θα έχει διάρκεια 11 ημερών, από Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 έως Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 και οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται από τις 19:00 έως τις 22:00 καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο Νάξου “Δημήτρης Περιστεράκης” με τις εγγραφές και την συμμετοχή να είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Το  θερινό camp πετοσφαίρισης συνδιοργανώνει ο Πανναξιακός ΑΟΝ με τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στον κ. Μανώλη Καφούρο στο τηλέφωνο 694 437 1080 και στην κ. Ανδριανη Ραβιόλου στο τηλέφωνο 697  753 6508 καθώς και στο e-mail του Πανναξιακού ΑΟΝ (pannaxiakosaon@gmail.com)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News