Πανναξιακός ΑΟΝ: δίνει κίνητρα για τα μέλη του

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ αυτό το διάστημα κινείται δυναμικά σε επίπεδο μεταγραφών με την απόκτηση των Κουβανέζων διεθνών αθλητριών Ροντρίγκεζ (διαγώνια) και Αλβάρεζ (ακραία), οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου οι επόμενες ανακοινώσεις, όμως παράλληλα ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά, και σε επίπεδο μάρκετινγκ κάτι που είχε λείψει όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του σε εθνικό επίπεδο. Και φέτος έχουμε μία πιο οργανωμένη προσπάθεια για να μην γίνουν παρεξηγήσεις καθώς εκτός των εισιτηρίων διαρκείας, από  σήμερα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και οι κάρτες μελών που παρέχουν στους κατόχους τους ειδικά προνόμια, ενώ παράλληλα δίνουν στήριξη στην ομάδα που φέτος θα εκπροσωπήσει τη Νάξο και τις Κυκλάδες, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό όμως που μας κάνει εντύπωση είναι ότι μιλάμε μόνο για βόλεϊ ενώ υπό την ομπρέλα του σωματείου είναι και το τμήμα μπάσκετ. Και έως σήμερα, Τρίτη 12 Ιουλίου δεν έχουμε ακούσει ούτε μία είδηση σχετικά με το τμήμα μπάσκετ που θεωρητικά του χρόνου θα αγωνίζεται στην Γ' Εθνική κατηγορία. Α... συγνώμη έχουμε ακούσει. Οτι έφυγε ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Δαμιανίδης.  

Ομως, καλό είναι να μην γκρινιάζουμε γιατί γίνεται μία καλή προσπάθεια σε επίπεδο μάρκετινγκ και το χεράκι του έχουμε την αίσθηση ότι το έχει βάλει ο Γιώργος Μιχαήλ ένας επαγγελματίας στο χώρο του μάρκετινγκ που μπορεί να δώσει ανάσες στην ομάδα του Πανναξιακού. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρει: «Ο Πανναξιακός ΑΟΝ στο πλαίσιο της συσπείρωσης του φίλαθλου κοινού της Νάξου, εκδίδει κάρτες μέλους του «Πανναξιακού ΑΟΝ» με σκοπό την στήριξη του σωματείου αλλά και ανταποδοτικά οφέλη προς τα μέλη του. Οι κάρτες μέλους βρίσκονται ήδη σε κυκλοφορία και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις προμηθευτούν από τα μέλη της διοίκησης ή από επιλεγμένα σημεία διάθεσης. Οι κάτοχοι της κάρτας-μέλους, εκτός της σημαντικής οικονομικής ενίσχυσης προς τον σύλλογο, θα απολαμβάνουν επίσης ειδικά προνόμια, όπως:

  • Ειδικές εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις
  • Συλλεκτικό μπλουζάκι με τα διακριτικά του συλλόγου
  • Συλλεκτικό κασκόλ στα χρώματα του συλλόγου
  • Έκπτωση 50% στους εντός έδρας αγώνες
  • Συμμέτοχη κατόπιν κλήρωσης δύο (2) μελών στις εκτός έδρας αποστολές της γυναικείας ομάδας βόλεϊ

*Τα προνόμια της κάρτας μέλους θα ενεργοποιούνται μετά την συμπλήρωση του 50% της ετήσιας συνδρομής.

Το κόστος της μηνιαίας συνδρομής ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των δέκα (10) ευρώ και υπάρχει η δυνατότητα η συνδρομή να αγοραστεί εφάπαξ κερδίζοντας έκπτωση (12 μήνες 100 ευρω)».