Πανναξιακός ΑΟΝ: Διοίκηση και ομάδα βόλεϊ για...ρεκόρ Γκίνες

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ μπορεί να δήλωσε την συμμετοχή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στην Α1 εθνική κατηγορία στο... παρά ένα, αλλά όσα δεν έγιναν από τον Μάιο μέχρι τέλη Ιουλίου έγιναν με ταχύτητα φωτός σε τρεις ημέρες. 

Η εκλογική διαδικασία της Κυριακής 30 Ιουλίου 2017 είχε την συμμετοχή που αναμενόταν και αν συνυπολογίσουμε ότι έγιναν μεσούσης της τουριστικής περιόδου με τους Ναξιώτες φιλάθλους να έχουν αυξημένες υποχρεώσεις, ίσως την χαρακτηρίζαμε και παραπάνω από ικανοποιητική. 

20449311_1500334906694206_5772955775045769577_o.jpg

Εγένετο φως

 

Με εννέα υποψηφίους δεδομένο ήταν ότι και οι εννιά θα έμπαιναν στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου και η καταμέτρηση της σταυροδοσίας από τα 116 μέλη που ψήφισαν, έδωσαν ισοψηφία στην πρώτη θέση ανάμεσα στον Δημήτρη Καρούση και τον Αντώνη Μανδηλαρά. 

Για τα μέλη του ΔΣ καμία σημασία δεν είχε το πόσους σταυρούς πήρε ο καθένας καθώς όλοι τους έθεσαν υποψηφιότητα με ένα και μοναδικό σκοπό, την σωτηρία του συλλόγου από το διοικητικό τέλμα. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 

Δημήτριος Καρούσης 
Αντώνιος Μανδηλαράς 
Χαράλαμπος Ιωσηφίδης 
Γεώργιος Ποτικιάν 
Γεώργιος Πρωτοπαπαδάκης 
Μαρία Σαλτερή 
Δημήτριος Μιχαήλ 
Κυριάκος Κουκάς 
Μιχαήλ Τουλούπης 

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται οι:

Βαφίας Νικόλαος 
Μαυρομάτη Δήμητρα 
Κουφοπούλου Ειρήνη

Νέο διοικητικό συμβούλιο

 

Την επόμενη μέρα, και οι εννέα εκλεγμένοι συναντήθηκαν και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.Ν. με πρόεδρο τον Γεώργιο Ποτικιάν και αντιπρόεδρο τον Αντώνιο Μανδηλαρά.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Μετά  την συνεδρίαση των μελών που εξελέγησαν από την εκλογική διαδικασία στις 30 Ιουλίου 2017 , συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του συλλόγου.
Οι κ.κ. Καρούσης Δημήτριος & Μανδηλαράς Aντώνιος που ισοψήφησαν  σε σταυρούς, πρότειναν τις αρμοδιότητες των εκλεγέντων, οι οποίες έγινες αποδεχτές από όλα τα μέλη.

Έτσι η σύνθεση του Δ.Σ. έχει ως εξής:

Πρόεδρος : Ποτικιάν Γεώργιος
Αντιπρόεδρος : Μανδηλαράς Αντώνιος
Γενικός Γραμματέας : Πρωτοπαπαδάκης Γεώργιος
Ταμίας : Σαλτερή Μαρία
Γενικός αρχηγός : Ιωσηφίδης Χαράλαμπος
Έφορος Καλαθοσφαίρισης (basketball) : Καρούσης Δημήτριος
Έφορος Πετοσφαίρισης  (volleyball) : Πρωτοπαπαδάκης Γεώργιος
Ειδικός Γραμματέας : Τουλούπης Μιχαήλ
Έφορος λέσχης – Υλικού : Μιχαήλ Δημήτριος
Μέλος : Κουκάς Κυριάκος

Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες στο δύσκολο έργο τους.

Υπό πίεση χρόνου

 

Με τον χρόνο να πιέζει καθώς χτες 2 Αυγούστου ήταν η καταληκτική ημερομηνία που θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν μεταγραφές, οι άνθρωποι του νέου ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟΝ έδρασαν με ταχύτητα... φωτός.

Συμφώνησαν με έναν από τους κορυφαίους προπονητές στον Ελληνικό χώρο, τον Κώστα Παπαδόπουλο και υπερήφανοι τον ανακοίνωσαν μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου, το www.paon.gr

k_papadopoulos.jpg

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

«Ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον εξαίρετο προπονητή κ. Κώστα Παπαδόπουλο. Ο Έλληνας τεχνικός με το πλούσιο βιογραφικό θα ηγηθεί στην προσπάθεια του συλλόγου μας να κρατηθεί ψηλά στην Α1 κατηγορία βόλεϊ γυναικών.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Γεννήθηκε το 1975 στην Έδεσσα. Μεγάλωσε στην Φλώρινα οπού έμεινε μέχρι το 1993. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (1997) με ειδικότητα πετοσφαίριση. Μέλος του Σ.Ε.Π.ΠΕ. από το 2000, και της APIV Assozacione Italiana Preparatori Fisici Volley” (A.P.I.V.).

Συμμετείχε σε όλα τα σεμινάρια βόλεϊ που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία  χρόνια στην Ελλάδα (2000-2011) από τον ΣΕ.Π.ΠΕ , καθώς και σε σημαντικά ευρωπαϊκά σεμινάρια όπως στην Ιταλία (Campobasso, Pesaro 2009), Ολλανδία (Rotterdam 2009), Σερβία (Νις 2010), (Βελιγράδι 2011).

Διετέλεσε προπονητής στις εξής ομάδες:

1995-1996: Αγία Τριάδα, Παίδες και Ακαδημίες αγοριών (K14)
1997-1998: Αίαντας Ευόσμου, Κορασίδες Ακαδημίες κοριτσιών (Κ14)
2001-2006: Μ.Α.Σ Εαρινός, Κορασίδες (Κ-14, Κ-16) 1η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-14
2005: 4η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-16
2006-2008: Μ.Α.Σ Εαρινός, Κορασίδες και Νεανίδες, 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-14
2006-2008: Μ.Α.Σ.Εαρινός, Γυναίκες (Α2 Γυναικών) 2008-2010: Πειραματικό Κορασίδες και Νεανίδες, 5η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα
2010-2011: Ηρακλής, Νεανίδες, 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα
2010-2011: Ηρακλής, Γυναίκες Β’ προπονητής (Α1 Γυναικών)
2011-12.2012: Ηρακλής, Νεανίδες, 1η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα
12.2012- 02.2013: ΣΑΑΚ Ανατόλια, Γυναίκες (Α1 Γυναικών)
03.2013: Ηρακλής Κηφισιάς (Α1 Γυναικών)
2013: G.S Argentario, Γυναίκες (Β1 Serie) Τρέντο Iταλίας Εθνική Ομάδα
Μέλος του τεχνικού επιτελείου του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Νεανίδων της Ιταλίας συνεργαζόμενος με τον Maurizzio Moretti (Head Coach)
Εθνική Γυναικών Ελλάδας, Β’ προπονητής
Εθνική Νεανίδων, 4η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ-19
Διετέλεσε βοηθός προπονητή της ανδρικής ομάδας του ΠΑΟΚ στο πλευρό του κ. Καλμαζίδη

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Παραμονή της Σεφεριάδου

 

Η πρώτη αθλήτρια που ανακοινώθηκε από τον σύλλογο, ήταν η πασαδόρος Βίκυ Σεφεριάδου που παρά τις "σειρήνες" που τις έλεγαν να δεχτεί μία από τις αρκετές προτάσεις που είχε για την νέα σεζόν, εκείνη επέμενε και περίμενε μέχρι την ύστατη στιγμή τον Πανναξιακό, και δικαιώθηκε. 

seferiadou2018.jpg

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του συλλόγου ανέφερε τα εξής: 

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας της ομάδα μας με την πασαδόρο Βασιλική Σεφεριάδου, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας βόλεϊ γυναικών του συλλόγου μας, για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Η Ελληνίδα αθλήτρια, ύψους 1.85 και γεννημένη το 1990, βοήθησε τα μέγιστα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στην προσπάθεια του συλλόγου μας για επίτευξη των στόχων του.

Συνεχίζουμε με την ταλαντούχα αυτή αθλήτρια στην ομάδα μας και είμαστε βέβαιοι ότι με την αγωνιστική της παρουσία θα συμβάλει για δεύτερη χρονιά στην προσπάθεια για επίτευξη των στόχων του Πανναξιακού, στις εγχώριες διοργανώσεις».

Επιστροφή Αποστολίας Νούσια

 

Και πριν προλάβει να "στεγνώσει" το μελάνι από την ανακοίνωση του "εγκεφάλου" της ομάδας για την νέα σεζόν, ο Πανναξιακός ανακοινώνει και δεύτερη αθλήτρια, την επιστροφή στο νησί της Αποστολίας Νούσια με την ανακοίνωση να αναφέρει:

nousia_2018.jpg

«Ο πρόεδρος  και το Δ.Σ. του  Πανναξιακού  Α.Ο.Ν.  καλωσορίζουν στις τάξεις του συλλόγου, την Αποστολία Νούσια. Η 26χρονη ακραία από τη Λάρισα, επιστρέφει στο σύλλογο του Πανναξιακού μετά από ένα χρόνο και θα αγωνιστεί στην ομάδα μας την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. 

Η Αποστολία Νούσια με την αγωνιστική της παρουσία θα συμβάλει στην προσπάθεια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ  για την επίτευξη των στόχων του Πανναξιακού, στις εγχώριες διοργανώσεις».

Φημολογίες

 

Με βάση δημοσιεύματα ο Πανναξιακός έχει ήδη ολοκληρώσει τις μετακινήσεις των Ηλιάνας Ιακωβίδου, Άννας Καλαντάντζε, και της Κατερίνας Μπολέτου, (και οι τρεις αθλήτριες δανεικές από την Ελπίδα Αμπελοκήπων) ενώ "τσίμπησε" και την έκπληξη του τουρνουά μπιτς βόλεϊ της Βίγλας στη Νάξο, Κωνσταντίνα Σφύρη που σαν δίδυμο με την Βόμβα "πέταξαν" εκτός τουρνουά της Τοτσίδου - Πότοκαρ.

Μαραθώνιος

 

Σε έναν υπερμαραθώνιο για γερά νευρά, τα νέα μέλη του ΔΣ του Πανναξιακού καταφέρνουν να ολοκληρώσουν 6 συνολικά μεταγραφές ενώ συνυπολογίζεται και η πιθανή επιστροφή της Παναγιώτας Διώτη - Ξένου.

Ο νέος προπονητής της ομάδας, σε άριστη συνεργασία με το νέο ΔΣ εργάζεται πυρετωδώς και βρίσκεται σε αναζήτηση λύσεων που θα συμπληρώσουν το παζλ του ρόστερ για την νέα σεζόν. 

Συγχαρητήρια

 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο του νησιού που δείχνει ότι στα δύσκολα είναι κοντά στον σύλλογο, καθώς και στους επιχειρηματίες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να στηρίξουν με κάθε τρόπο αυτή τη προσπάθεια που γίνεται ώστε ο Πανναξιακός να παραμείνει ψηλά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News