Πανναξιακός ΑΟΝ: Δυναμική (Χαιρετάκη) επένδυση

Χαιρετάκη - Πανναξιακός ΑΟΝ

Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου και η τιμή μου που θα είμαι μέλος της ομάδας του Πανναξιακού την ερχόμενη σεζόν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή και στη διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους…”, δήλωσε η Εμμανουέλα Χαιρετάκη στο paon.gr για την συνεργασία της με την ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ.. Η ομάδα της Νάξου έχει δημιουργήσει παράδοση να "χτίζει" καριέρες για νέες ταλαντούχες αθλήτριες και η 23χρονη διαγώνια Εμμανουέλα Χαιρετάκη έρχεται στη Νάξο για την πρώτη της εμφάνιση στο υψηλότερη δυνατό επίπεδο όσον αφορά την VolleyLeague Γυναικών. Για τον Πανναξιακό ΑΟΝ και τον Λεωνίδα Γαϊτανάκη - προπονητή της γυναικείας ομάδας - είναι η 5η φετινή προσθήκη μετά τις Ελλη Μανάι (ακραία), Αθανασία Λιάγκη (διαγώνα) και Γιωργίνα Αντωνακάκη (λίμπερο) και Νικολέττα Καραφουλίδου (κεντρική), οπότε έχει ενδιαφέρον να δούμε τις επόμενες κινήσεις που προφανώς θα έχουν κι άρωμα εξωτερικού... 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από τον Πανναξιακό ΑΟΝ αναφέρει: 

“Ο Πανναξιακός ΑΟΝ και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Εμμανουέλα Χαιρετάκη για την αγωνιστική σεζόν 2021-22.

Γεννημένη στη Σητεία Κρήτης στις 28.5.1998, η Εμμανουέλα Χαιρετάκη έχει ύψος 187cm αγωνίζεται ως διαγώνια και θα ενισχύσει την γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ για την εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί ενόψει της νέας σεζόν.

Η 23χρονη ταλαντούχα αθλήτρια ξεκίνησε την καριέρα της από τον Σητειακό και αγωνίστηκε μέχρι το 2014 όπου μετακόμισε για δύο χρόνια στον Ηρακλή Κηφισιάς. Έχει αγωνιστεί στην Νίκη Αμαρουσίου , στις Αμαζόνες, και στην Ένωση Αθλοπαιδιών Πατρών.

Ευχαριστούμε την διοίκηση της Νίκης Αμαρουσίου για την άριστη συνεργασία των δύο σωματείων και την διευκόλυνση της μεταγραφής της αθλήτριας στον σύλλογό μας.

Καλωσορίζουμε την Εμμανουέλα Χαιρετάκη στην οικογένεια μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Για την μεταγραφή και την συνεργασία της με τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΑΟΝ, η Εμμανουέλα Χαιρετάκη δήλωσε στο paon.gr:

Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου και η τιμή μου που θα είμαι μέλος της ομάδας του Πανναξιακού την ερχόμενη σεζόν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή και στη διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι να εκπληρώσουμε όλους τους στόχους της ομάδας και να περάσουμε μια όμορφη σεζόν με υγεία και κόσμο στα γήπεδα”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News