Πανναξιακός ΑΟΝ: Ενημέρωση για τα ...χειραγωγημένα παιχνίδια (video)

Χειραγώγηση αγώνων… Ένα φαινόμενο που δυστυχώς ακούγεται αρκετά. Και τις περισσότερες φορές μοιάζει με άκυρο συναγερμό. Μάλιστα την περασμένη άνοιξη άνοιξε μία μεγάλη κουβέντα για εμπλοκή ομάδων βόλεϊ με αποτέλεσμα να έχουμε αρκετά δημοσιεύματα και καταγγελίες… Και οι αντιδράσεις από τους παράγοντες των ομάδων στα όρια του ζενίθ…

Και από πέρυσι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών έχει ξεκινήσει καμπάνια ενημέρωσης αθλητών και αθλητριών στο χώρο του βόλεϊ.. Και σήμερα, έφτασε στο νησί της Νάξου η αντιπρόεδρος του συνδέσμου (ΠΑ.Σ.Α.Π) Νικολέτα Κουτουξίδου, η οποία συναντήθηκε με τις αθλήτριες του Πανναξιακού αμέσως μετά την πρωινή προπόνησή τους.

Τα κορίτσια του Πανναξιακού είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τους κινδύνους του match fixing και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προστατέψουν τους εαυτούς τους, τις ομάδες τους και το άθλημα γενικότερα.

Στο τέλος φωτογραφήθηκαν και συμμετείχαν στα video που ετοιμάζει ο Σύνδεσμος για τη νέα του καμπάνια!

Η κ. Κουτουξίδου αναχώρησε αμέσως από την Νάξο ενώ είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ  του Πανναξιακού, κ. Κώστα Παπαδόπουλο.

Στο βίντεο που ακολουθεί και βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανναξιακού (www.paon.gr) μπορείτε να δείτε την παρακάμερα από τα βίντεο κάτω από πειράγματα και γέλια των αθλητριών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News