Πανναξιακός ΑΟΝ: Ενώνουν δυνάμεις Οικονόμου - Βεργίδου και καμπ για νέα κορίτσια

Η Ολγα Βεργίδου στη Νάξο; Η μεγάλη επιστροφή; Εάν δεν είχε υπογράψει με τον ΠΑΟΚ θα λέγαμε ότι κάτι .. τρέχει με την Ολγα. Ομως, δεν .. τρέχει δυστυχώς, Και ο Απόστολος Οικονόμου; Ο προπονητής του Πανναξιακού ενώνει τις δυνάμεις του με την διεθνή πασαδόρο και θα προσφέρουν από τις 20 έως τις 24 Ιουλίου τις γνώσεις και εμπειρίες τους στα νέα κορίτσια που θέλουν να αναπτύξουν, να βελτιώσουν τις ικανότητές τους στο βόλεϊ.. Από 10 έως 16 ετών τα κορίτσια, ο Πανναξιακός ΑΟΝ με την αρωγή του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει το ρόλο του διοργανωτή και .. οι πληροφορίες εντός.

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης από τον Πανναξιακό ΑΟΝ αναφέρει:

"Ο Πανναξιακός ΑΟΝ διοργανώνει θερινό camp πετοσφαίρισης σε συνεργασία με τον προπονητή κ. Απόστολο Οικονόμου και την διεθνή πασαδόρο Όλγα Βεργίδου. Αυτό το καλοκαίρι δώστε στο παιδί σας τη δυνατότητα να θέσει ένα σημαντικό θεμέλιο για την περαιτέρω αθλητική και κοινωνική του ανάπτυξη, να εμπεδώσει και να αναπτύξει αξίες ζωής όπως η ομαδικότητα, η άμιλλα και η αυτοπειθαρχία και παράλληλα να εκπαιδευτεί στα μυστικά του βόλεϊ από τον κορυφαίο Έλληνα προπονητή κ. Οικονόμου και την διεθνή Ελληνίδα πασαδόρο Όλγα Βεργίδου.

Στο Camp που θα λάβει χώρα στο κλειστό γυμναστήριο Νάξου, οι νεαρές αθλήτριες της πετοσφαίρισης που θα συμμετέχουν θα έχουν την δυνατότητα βελτιώσουν την ατομική τεχνική τους, να βελτιώσουν την τεχνική τους κατάρτιση, να αναπτύξουν την φυσική τους κατάσταση ενώ παράλληλα θα προπονούνται υπό την επίβλεψη του κορυφαίου Έλληνα προπονητή κ. Απόστολου Οικονόμου και της πασαδόρου της εθνικής ομάδας γυναικών, Όλγα Βεργίδου.

Το Camp θα έχει διάρκεια 5 ημερών, από Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 έως Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 και οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται από τις 10:00 έως τις 12:30 καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο Νάξου “Δημήτρης Περιστεράκης” και το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 40 ευρώ.

Το 5ημερο θερινό camp πετοσφαίρισης συνδιοργανώνει ο Πανναξιακός ΑΟΝ με τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στον κ. Μανώλη Καφούρο στο τηλέφωνο 6944371080 και στην κ. Γεωργία Περράκη στο τηλέφωνο 6973990337 καθώς και στο e-mail του Πανναξιακού ΑΟΝ ([email protected])"

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News