Πανναξιακός ΑΟΝ: Εργομετρικός έλεγχος για τα κορίτσια στο ΟΑΚΑ

Σε νέα εποχή πέρασε ο Πανναξιακός ΑΟΝ χάρη στις δράσεις της διοίκησης ώστε τα κορίτσια να είναι πανέτοιμα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου... Τι σημαίνει αυτό; Οτι πολύ απλά με τα ποιο σύγχρονα & εξελιγμένα όργανα μετρήσεων στον χώρο του αθλητισμού στο εργομετρικό κέντρο «Life Ergo» ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία αξιολόγησης των παραμέτρων φυσικής κατάστασης των αθλήτριες μας.

Μία σειρά από τεστ για καρδιο-αναπνευστική αντοχή, δύναμη, τοπική μυϊκή αντοχή, ευλυγισία, σωματική σύσταση, ταχύτητα, ευκινησία, ισορροπία, συναρμογή, μυϊκή ισχύς, χρόνος αντίδρασης που πέρασαν με επιτυχία τα κορίτσια που αποτελούν το νέο ρόστερ του Πανναξιακού και θα αποτελέσουν τα «εργαλεία» στα χέρια του έμπειρου προπονητή μας κ. Απόστολου Οικονόμου για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Πλέον όλα είναι έτοιμα με τα κορίτσια και το προπονητικό stuff να αναχωρούν από τον Πειραιά για τη Νάξο το Σάββατο πρωί για το νέο τους «σπίτι» στο νησί της Νάξου και στην Πανναξιακή οικογένεια.

Ευχόμαστε για ακόμα μία φορά στις αθλήτριες μας να έχουν μία καλή σεζόν με υγεία και να επιτύχουν τόσο τους προσωπικούς τους στόχους αλλά και τους στόχους της ομάδας.

Να σημειώσουμε ότι την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στο ΔΑΚ Νάξου ξεκινάει η αγωνιστική περίοδος για τα κορίτσια και επίσημα καθότι θα πατήσουν παρκέ και το παρών θα δώσουν οκτώ από τις δώδεκα αθλήτριες και έως το τέλος της εβδομάδας θα ένσωματωθούν όλες...