Πανναξιακός ΑΟΝ: Ερχεται Γενική Συνέλευση και εκλογές

Το πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών ολοκληρώθηκε. Ο Πανναξιακός ΑΟΝ, τερμάτισε στην 2η θέση - αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στον τελικό όπου ηττήθηκε με 3-0 νίκες στη σειρά των τελικών - και βρέθηκε στο Final 4 του κυπέλλου, ενώ τώρα ετοιμάζεται για την επόμενη κίνησή του. Ποια είναι αυτή; Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου ολοκληρώθηκε. Και η ομάδα προχωρεί άμεσα, δείγμα ότι έχει κάτι αλλάξει καθότι τα προηγούμενα χρόνια είδαμε να φτάνει Αύγουστος και η ομάδα να είναι στον αέρα. Τώρα, όλα δείχνουν αλλαγές. Και όπως διαβάζουμε, το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ ανακοινώνει την ημερομηνία διεξαγωγής της τακτικής Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του σωματείου και την προκήρυξη των εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. συγκαλεί όλα τα μέλη του σε τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση με θέματα ημερησίας διάταξης :
• Εκλογή Προέδρου Γενικής Συνέλευσης
• Απολογισμός Δράσης απερχόμενου Δ.Σ
• Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού
• Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή Δ.Σ. από κάθε διοικητική και διαχειριστική ευθύνη.
• Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών
• Καθορισμός ημερομηνίας εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, την Κυριακή 5 Μάιου 2019 και ώρα 17.00, στα γραφεία του σωματείου στο Κλειστό Γυμναστήριο Νάξου. Σε περίπτωση μη απαρτίας, θα επαναληφθεί την Τετάρτη 8 Μάιου 2019 και ώρα 17.00 στον ίδιο χώρο.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας και σε αυτή τη συνεδρίαση, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά την Κυριακή 12 Μάιου 2019 και ώρα 11.00 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ιερού Ναού Παντάνασσας (παραλία Χώρας).