Πανναξιακός ΑΟΝ: Εξελίξεις (προπονητής) και εκλογές την Κυριακή 16 Ιουνίου

Και αίφνης, έχουμε εξελίξεις... Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Πανναξιακός ΑΟΝ βρίσκονταν μπροστά σε ένα δύσκολο καλοκαίρι με την αγωνια για τις εκλογές νέου διοικητικού συμβουλίου στον αέρρα και τις ανακοινώσεις αθλητριών του (έως τις 30 Απριλίου) από άλλες ομάδες να διαδέχονται η μία την άλλη, ήρθε το πρωί της Παρασκευής 14 Ιουνίου να δείξει ότι όχι απλά κάτι κινείται, αλλά επιβεβαιώνεται ότι όλο αυτό το διάστημα γίνονταν πραγματάκια που θα κρατήσουν και πάλι την ομάδα της Νάξου σε πολύ υψηλό επίπεδο και θα είναι άκρως ανταγωνιστική... 

Ξεκινάμε όμως με τις εκλογές. Και όπως διαβάζουμε μέσα από το δελτίο ενημέρωσης του Πανναξιακού ΑΟΝ " Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. ανακοινώνει την προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη του Δ.Σ. που θα πλαισιώσει το σωματείο κατά τη διετία 2019 – 2021.

Η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 από τις 11:30 έως και τις 17:00 στο πνευματικό κέντρο της Παντάνασας (Παραλία Χώρας) Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα ενεργά μέλη με την καταβολή του πόσου εγγραφής ακόμα και την ημέρα των εκλογών».

Και το δεύτερο που έρχεται, είναι δημοσίευμα από την ιστοσελίδα volleynews.gr που αναφέρεται σε επαφές με προπονητή, πολύ υψηλού επιπέδου ως αντικαταστάτη του Νίκου Κωστακόπουλου... Ποιος είναι;  Ο Βέλγος προπονητής Γιόζε ντε Μπραντ, που αυτή τη περίοδο είναι στο πάγκο της Εθνικής Ουγγαρίας ενώ σε επίπεδο σωματείου ήταν στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε...  Οπως διαβάζουμε " Οι επαφές με τον Ντε Μπραντ έχουν ξεκινήσει μετά το Πάσχα αλλά και λόγω και των υποχρεώσεν του Βέλγου προπονητή με την Εθνική γυναικών της Ουγγαρίας κρατήθηκαν χαμηλοί τόνοι. Η Ουγγαρία αγωνίζεται στην Α΄κατηγορία του Ευρωπαϊκού Λιγκ γυναικών . Ο Γιόζε ντε Μπραντ έχει γεννηθεί στις 20 Ιανουαρίου 1959 με θητεία στα πρωταθλήματα της Τουρκίας και της Ισπανίας". 

Η προπονητική του καριέρα:

2019 CEV Volleyball European Golden League

National Teams

HUNGARY

2018 European Cups

Clubs

Fenerbahce SK ISTANBUL

2016 CEV Volleyball European League

National Teams

HUNGARY

2017 CEV Volleyball European Championship

National Teams

HUNGARY

2017 European Cups

Clubs

BURSA BBSK

2015 CEV Volleyball European League

National Teams

HUNGARY

2016 European Cups

Clubs

VDK GENT Dames

2015 CEV Volleyball European Championship

National Teams

HUNGARY

2008/2009 European Cups

Clubs

FenerbahceAcibadem ISTANBUL

2008/2009 European Cups

Clubs

CV TENERIFE

2008 European Olympic Qualification

National Teams

BELGIUM

2006/2007 European Championships

National Teams

BELGIUM