Πανναξιακός ΑΟΝ: Το "ευχαριστώ" στον ΑΟ Θήρας

Τα Νομίκεια 2020 αποτελούν παρελθόν. Η ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ επέστρεψε στη βάση της έχοντας στις αποσκευές της όχι μόνο τη 1η νίκη στα φιλικά παιχνίδια της φετινής σεζόν (βλ 3-0 τον Πορφύρα) αλλά και την Καναδή ακραία Βίκυ Σάβαρντ.. Μάλιστα, η 27χρονη αν και βρέθηκε στο γειτονικό νησί την παραμονή των αγώνων και μετά από πολύωρο ταξίδι, αγωνίστηκε τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με τον Πορφύρα (σ.σ. πάντα υπό τις οδηγίες του Απόστολου Οικονόμου όσον αφορά το χρόνο συμμετοχής της) και έδειξε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στη νέα ομάδα που δημιουργεί ο έλληνας τεχνικός..

Οσο για τη διοίκηση της Ναξιώτικης ομάδας; Εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον ΑΟ Θήρας για την φιλοξενία στη διάρκεια του τουρνουά... Ας δούμε τι αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πανναξιακού Αθλητικού Ομίλου Νάξου επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη διοίκηση και την ομάδα του Α.Ο. Θήρας για την εξαιρετική διοργάνωση των “Νομικείων 2020″ και την άψογη φιλοξενία της αποστολής της ομάδας μας, κατά την παραμονή της στο νησί της Σαντορίνης.

Ευχή όλων μας είναι η διοργάνωση -θεσμός την επόμενη σεζόν να μας βρει όλους υγιείς και το θέαμα που θα προσφέρουν οι κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας να μπορέσουν να το απολαύσουν θεατές σε γεμάτες εξέδρες».

Για τον Πανναξιακό Α.Ο.Ν.
Ο πρόεδρος,
Γιαννάκης Γιώργος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News