Πανναξιακός ΑΟΝ: Γεωργία Αργυρίου, η πρώτη μεταγραφή

"Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την επιλογή και ευελπιστώ να βοηθήσω κι εγώ να πετύχει ο σύλλογος όλους τους φετινούς του στόχους. Πιστεύω πως αυτή τη σεζόν θα έχουμε ένα πολύ όμορφο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με πολλές ομάδες υψηλού επιπέδου" ... Ποια τα λέει αυτά και που αλλά και γιατί... Ο λόγος για την 30χρονη κεντρική Γεωργία Αργυρίου, η οποία μιλώντας στην ιστοσελίδα του Πανναξιακού ΑΟΝ (paon.gr) έδωσε το στίγμα της για τη νέα αγωνιστική περιόδου, που θα την υποδεχτεί φορώντας τη φανέλα του Πανναξιακού ...

Οπως καταλαβαίνετε, μιλάμε για το πρώτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Ναξιώτικης ομάδας που αφού έκλεισε το θέμα του προπονητή (βλ Απόστολος Οικονόμου) αρχίζει την στελέχωση της ομάδας, με το βάρος να πέφτει αρχικά στο Ελληνικό στοιχείο... Και όπως διαβάζουμε στο σχετικό δελτίο ενημέρωσης "  Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Γεωργία Αργυρίου, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η 30χρονη αθλήτρια ύψους 184εκ αγωνίζεται ως Κεντρική και θα συμβάλλει καθοριστικά στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας. Καλωσορίζουμε την Γεωργία Αργυρίου στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Και η Γεωργία Αργυρίου στις πρώτες τις δηλώσεις στο paon.gr τόνισε τα εξής: «Πρώτα απ όλα θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και την διοίκηση του Πανναξιακού για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την επιλογή και ευελπιστώ να βοηθήσω κι εγώ να πετύχει ο σύλλογος όλους τους φετινούς του στόχους. Πιστεύω πως αυτή τη σεζόν θα έχουμε ένα πολύ όμορφο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με πολλές ομάδες υψηλού επιπέδου. Τέλος, εύχομαι να έχουμε όλοι μία καλή σεζόν με υγεία σε όλες τις αθλήτριες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News