Πανναξιακός ΑΟΝ: Γεωργιάννα Γρυλλάκη, επένδυση στα "δικά μας παιδιά"

“Νιώθω πολύ χαρούμενη και τυχερή που στα 15 μου χρόνια θα φορέσω μια τόσο τιμημένη φανέλα, τη φανέλα του Πανναξιακού… Είμαι έτοιμη να βοηθήσω με το 100% των δυνάμεων μου την ομάδα του νησιού μου…” δήλωσε η Γεωργιάννα Γρυλλάκη στο paon.gr για την συμμετοχή της στην γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ. Και με τη κίνηση αυτή η διοίκηση της Ναξιώτικης ομάδας δείχνει το ... μέλλον. Είναι η πρώτη φορά =- μετά από αρκετό καιρό - που δείχνει - στη πράξη -  εμπιστοσύνη στα δικά της παιδιά. Τα Ναξιωτάκια. Αυτά που οφείλει να έχει ως βάση για να μπορέσει να δημιουργήσει την επόμενη ημέρα. Χωρίς κάθε χρόνο να γεμίζει το ρόστερ της με αθλήτριες που έρχονται για ένα ή δύο χρόνια... Και η Γρυλλάκη αποτελεί τη πρώτη από αρκετές που θα πάρουν φέτος ευκαιρίες αγωνιζόμενες στα μεγάλα σαλόνια... 

Τι αναφέρει το σχετικό δελτίο ενημέρωσης μέσα από τη σελίδα του Πανναξιακού ΑΟΝ (paon.gr) 

“Ο Πανναξιακος ΑΟΝ και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την συνεργασία με την αθλήτρια Γεωργιάννα Γρυλλάκη και την ένταξή της στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας για την αγωνιστική σεζόν 2021-22.

Γεννημένη στην Αθήνα στις 02.05.2006, η Γεωργιάννα Γρυλλάκη έχει ύψος 170cm αγωνίζεται ως λίμπερο και θα ενισχύσει την γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ για την εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί ενόψει της νέας σεζόν.

Η 15χρονη αθλήτρια ξεκίνησε το βόλεϊ στις ακαδημίες του Πανναξιακού ΑΟΝ και προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας. Με τον Πανναξιακό ΑΟΝ έχει κατακτήσει πολλές διακρίσεις και μετάλλια στα πρωταθλήματα παγκορασίδων, κορασίδων αλλά και νεανίδων στις Κυκλάδες. Για την νεαρή αθλήτρια ανοίγεται ο δρόμος για νέες επιτυχίες με την γυναικεία ομάδα του συλλόγου καθώς διακρίνεται για το πάθος, την μαχητικότητα και την πειθαρχία της.

Καλωσορίζουμε την Γεωργιάννα Γρυλλάκη στην γυναικεία ομάδα και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Για την συμμετοχή της στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας του Πανναξιακού ΑΟΝ η Γεωργιάννα Γρυλλάκη δήλωσε στο paon.gr:

“Νιώθω πολύ χαρούμενη και τυχερή που στα 15 μου χρόνια θα φορέσω μια τόσο τιμημένη φανέλα, τη φανέλα του Πανναξιακού…

Είμαι έτοιμη να βοηθήσω με το 100% των δυνάμεων μου την ομάδα του νησιού μου…

Θέλω να ευχαριστήσω τόσο την διοίκηση και τον πρόεδρο της ομάδας για την ευκαιρία που μου δίνεται, αλλά και τον προπονητή μου κ. Γαϊτανάκη για την εμπιστοσύνη του.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω για την βοήθεια τους όλους τους προπονητές που είχα στο παρελθόν αλλά κυρίως τον κ. Γιώργο Δερμάτη που με πίστεψε από την πρώτη στιγμή

Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και να έχουμε τον εκπληκτικό κόσμο της ομάδας στο πλευρό μας. Μαζί με αυτόν τον κόσμο θα κατακτήσουμε όλους τους στόχους της ομάδας”.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News