Πανναξιακός ΑΟΝ: Γιαννέλου στο κέντρο, Ιωάννου στη πάσα, Miilen στα άκρα

Και φτάσαμε αισίως τις εννέα αθλήτριες. Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ως άλλος Φοίνικας αναγεννιέται και ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει και πάλι την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Απόστολος Οικονόμου βρέθηκε στη Νάξο, μίλησε με τους παράγοντες της Ναξιώτικης ομάδας και ετοιμάζει τα πλάνα του για τη νέα χρονιά... Την ίδια ώρα, οι διοικούντες τρέχουν για να καλύψουν τα κενά που δημιουργήθηκαν καθότι για μία ακόμη χρονιά έχουμε ένα καινούργιο ρόστερ...  

Και σήμερα παρουσιάζουμε τις τρεις τελευταίες αθλήτριες που ανακοινώθηκαν απο τη διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ. Είχαν προηγηθεί οι Παπαδοπούλου (Πάσα), Τζαγκαράκη, Τουλγαρίδου (λίμπερο), Μαλουσάρη, Αργυρίου (κεντρικές) και η Βραζιλιάνα Αμαράλ ως ακραία και τώρα έχουμε τρία νέα πρόσωπα...  Την διεθνή Εσθονή ακραία Kristiine Miilen, την διεθνή Κύπρια πασαδόρο Στέλλα Ιωάννου και την κεντρική Ζαχαρούλα Γιαννέλου.  Οι πληροφορίες αναφέρουμε ότι θα έχουμε τουλάχιστον δύο ανακοινώσεις ακόμη, μίας διαγώνιας και μία ακραίας ώστε το ρόστερ να φτάσει στην ολοκλήρωσή του...  

Ας δούμε τι αναφέρουν τα δελτία ενημέρωσης για τις τρεις αθλήτριες μέσω της επίσημης ιστοσελίδα (paon.gr) του Πανναξιακού ΑΟΝ 

Ζαχαρούλα Γιαννέλου: «Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Ζαχαρούλα Γιαννέλου, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2019 - 2020. Η 22χρονη αθλήτρια ύψους 185 εκ αγωνίζεται στη θέση της κεντρικής και θα συμβάλλει στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας. Καλωσορίζουμε την Ζαχαρούλα Γιαννέλου στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Η Ζαχαρούλα Γιαννέλου στις πρώτες τις δηλώσεις στο paon.gr αναφέρει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τον προπονητή μου, το Δ.Σ. και γενικότερα όλους όσους πιστεύουν σε μένα και με τίμησαν με την ενσωμάτωσή μου στην οικογένεια του Πανναξιακού. Σε παράγοντες και φίλους της ομάδας, υπόσχομαι ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου, ώστε να βοηθήσω κ εγώ από τη μεριά μου να επιτευχθούν οι στόχοι μας»

Στέλλα Ιωάννου:  «Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Στέλλα Ιωάννου, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2019 - 2020. Η 23χρονη διεθνής αθλήτρια ύψους 175 εκ αγωνίζεται ως πασαδόρος και θα συμβάλλει στην καθοριστικά στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας. Καλωσορίζουμε την Στέλλα Ιωάννου στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Η Στέλλα Ιωάννου στις πρώτες τις δηλώσεις στο paon.gr αναφέρει: «Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα αγωνίζομαι με τα χρώματα του Πανναξιακού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου κ. Απόστολο Οικονόμου, τον πρόεδρο κ. Γιώργο Ποτικιάν και όλο το διοικητικό συμβούλιο που με επέλεξαν να γίνω μέλος της οικογένειας του Πανναξιακού. Υπόσχομαι να δώσω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Εύχομαι να έχουμε όλοι μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία».

Και τέλος Kristiine Miilen:  «Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Kristiine Miilen, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2019 - 2020. Η 23χρονη Εσθονή αθλήτρια ύψους 183 εκ αγωνίζεται ως ακραία και θα συμβάλλει καθοριστικά στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας. Καλωσορίζουμε την Kristiine Miilen στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Η Kristiine Miilen στις πρώτες τις δηλώσεις στο paon.gr ανέφερε: «Έχω ακούσει καλά πράγματα για το Ελληνικό πρωτάθλημα, πριν λίγο καιρό έπαιξα δύο φορές εναντίον της Ελληνικής εθνικής ομάδας και είδα ότι ήταν σε πολύ καλό επίπεδο. Προσωπικά, ελπίζω να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο την νέα μου ομάδα, να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του συλλόγου και του προπονητή μου, να φέρω τα συναισθήματα στο γήπεδο και να επιτύχουμε τους στόχους μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Πιστεύω ότι ο νέος προπονητής μου, Απόστολος Οικονόμου θα με βοηθήσει να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο ως αθλήτρια και θα φέρει μεγαλύτερη ευελιξία στο παιχνίδι μου. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που αποτελώ κομμάτι της οικογένειας του Πανναξιακού, που θα συναντήσω τις νέες μου συμπαίκτριες και θα ανακαλύψω το όμορφο νησί της Νάξου».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News