Πανναξιακός ΑΟΝ: Η Ιωάννα Μαυρομμάτη στον Ιωνικό ΝΦ

Αποτέλεσε ένα από τα πρώτα κορίτσια του Πανναξιακού ΑΟΝ που πάτησε το πόδι της στο παρκέ και δη τα «μεγάλα σαλόνια» της Α1. Και μάλιστα προερχόμενη από τις ακαδημίες του Πανναξιακού. Από τα τμήματα υποδομών. Με σταθερή ανοδική πορεία. Με δουλειά, δουλειά και δουλειά. Ο λόγος για την Ιωάννα Μαυρομάτη, η οποία ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια όπου λόγω Λυκείου έπρεπε να μοιράσει το χρόνο της ανάμεσα στο φροντιστήριο και την προπόνηση. Και στο τέλος; Η ανταμοιβή.

Σημαντική πορεία και σε σχολικό επίπεδο (έφτασε έως τα προημιτελικά και ημιτελικά των πρωταθλημάτων με το ΓΕΛ Νάξου) ενώ γεύτηκε χαρές και ως κορασίδα και νεανίδα… Και με την λήξη της σχολικής χρονιάς ήρθαν τα καλά νέα. Εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών, την γνωστή μας Γυμναστική Ακαδημία. Και ήρθε η μετακόμιση. Το καλοκαίρι τελείωσε και αρχίζει η ακαδημαϊκή χρονιά. Μοιραία έρχεται και η αλλαγή ομάδας. Και επέλεξε τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας. Ομάδα με παράδοση, αγωνίζεται στην Α2 και έχει προϊστορία με παρουσία Ναξιωτών στο ρόστερ όλων των τμημάτων του… Και ήδη έχει ξεκινήσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Λαδιανού με στόχο την κατάκτηση των στόχων της ομάδας…

Και ο Πανναξιακός ΑΟΝ προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση μέσω δελτίου Τύπου, επισυνάπτοντας κι ένα πολύ όμορφο βίντεο με στιγμές από τη παρουσία της Μαυρομάτη με τη φανέλα της Ναξιώτικης ομάδας.  

«O Πανναξιακός ΑΟΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μετακίνηση της αθλήτριας του Ιωάννας Μαυρομάτη στον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας.

Η επιτυχία της δικής μας Ιωάννας στις πανελλήνιες εξετάσεις να περάσει στην γυμναστική ακαδημία, την έφερε μακριά από το φετινό ρόστερ της ομάδας μας.

Έχοντας να επιλέξει από πολλές προτάσεις αθηναϊκών ομάδων, το λίμπερο του Πανναξιακού ΑΟΝ μετά από σκέψη συνυπολογίζοντας το καλύτερο για αυτήν και τις σπουδές της κατέληξε στον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας για να συνεχίζει να αγωνίζεται στο άθλημα που αγάπησε αλλά και αγαπήθηκε.

Η Ιωάννα Μαυρομάτη τα τελευταία χρόνια ήταν αναπόσταστο κομμάτι της γυναικείας ομάδας βόλεϊ καθώς ήταν στις πρώτες επιλογές των προπονητών του Πανναξιακού ΑΟΝ, Ζόραν Κόβαζιτς, Ατάνας Πετρόφ, και Γιώργου Ρούση.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟΝ ευχόμαστε στην Ιωάννα Μαυρομάτη καλή επιτυχία και υγεία στο νέο της αθλητικό ξεκίνημα, και καλή πρόοδο στις σπουδές της».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News