Πανναξιακός ΑΟΝ: Η ...μπλε οικογένεια ξεφάντωσε στην Αγιασσό

Από την αρχή της χρονιάς, η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ παλεύει να επιβάλλει το μοντέλο «είμαστε μία οικογένεια»… Και το έχει καταφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Απόδειξη; Οι τελευταίες ημέρες. Οι Άγιες ημέρες του Πάσχα. Όπου οι αθλήτριες αν και θα μπορούσαν να πάνε στις οικογένειές τους εκτός Νάξου επέλεξαν να μείνουν εδώ και να γνωρίσουν τα ήθη και τα έθιμα του νησιού… Και μάλιστα; Κάποιες έφεραν και τα πολύ αγαπημένα τους πρόσωπα εδώ, ώστε να γιορτάσουν όλοι μαζί…

Ο 3ος αγώνας με τον Ολυμπιακό την Πρωτομαγιά μπορεί να περιμένει άλλωστε, για λίγο…

Κι έτσι η αρχή έγινε από την τελευταία προπόνηση τη Μεγάλη Παρασκευή και λίγο πριν από την ακολουθία της Αποκαθήλωσης. Η Σοφία Βασιλάκη (το πολυεργαλείο όπως όλοι λένε, πρώην πρόεδρος της ομάδας) πρόσφερε στα κορίτσια και το προπονητικό τιμ της ομάδας λαμπάδες με το ανάγλυφο σήμα του συλλόγου και σοκολατένια αυγά. Είπαμε γιορτές…

Και το αποκορύφωμα; Το Πάσχα στην Αγιασσό… Στο χωριό που λένε. Εντάξει δεν το λες και χωριό καθότι η γιορτή έγινε το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα σε αγρόκτημα έξω από την Αγιασσό… Αλλά όλοι βρέθηκαν εκεί και απόλαυσαν την μοναδική εμπειρία, να είσαι μέλος της Μπλε Οικογένειας.

Όπως διαβάζουμε στα social media της ομάδας «  Πάσχα στο χωριό για την "Μπλε οικογένεια" του Πανναξιακου ΑΟΝ. Για το "τρέξιμο" του ψησίματος και της οργάνωσης ευχαριστούμε την οικογένεια του προέδρου Γιώργου Ποτικιάν, τα πολυεργαλεία Σοφία Βασιλάκη, Κυριακή Βασιλάκη και την Δήμητρα Ιωαννίδου. Ευχαριστούμε επίσης το SPAR Koutelieris και την ΕΑΣ Νάξου για την ευγενική χορηγία πρώτων υλών. "Σαν οικογένεια ξεκινήσαμε, σαν οικογένεια προχωρήσαμε, σαν οικογένεια συνεχίζουμε μέχρι τέλους".

Εμείς να σημειώσουμε ότι είδαμε πρώην αθλήτριες της ομάδας ανάμεσα στην παρέα όπως η Ιωάννα Μαυρομμάτη, η Μελίνα Εμμανουηλίδου (σ.σ. δεν μπορεί χωρίς την Ξένια Κακουράτου) αλλά και τον προπονητή Απόστολο Οικονόμου… Λέτε να τρίζει η καρέκλα του Κωστακόπουλου; Μπα; Είπαμε. Η Νάξος είναι μία μεγάλη αγκαλιά και όλοι χωράνε….