Πανναξιακός ΑΟΝ: Η ώρα της κάλπης έφτασε (21/06)... Ολοι οι υποψήφιοι

Η ώρα την εκλογών και για τον Πανναξιακό ΑΟΝ έφτασε.. Κυριακή 21 Ιουνίου, αύριο δηλαδή και όπως αποφάσισε πριν από μερικές ημέρες και η Γενική συνέλευση του σωματείου, στόχος δεν είναι άλλος από την δημιουργία μίας νέας και ισχυρής διοίκηση στο σύλλογο.

 

Παράλληλα, οι εκλογές γίνονται γιατί σύμφωνα με τις οδηγίες της Γ.Γ.Α. είναι πλέον υποχρεωτική η παρουσία δικαστικού εκπροσώπου. Το ψηφοδέλτιο που έχει σχηματιστεί είναι ένα από τα ισχυρότερα που έχουν γίνει στην ιστορία του σωματείου, ένα ψηφοδέλτιο που αποτελείται από 18 υποψηφίους.

 

Έμπειροι παράγοντες με γνώση αλλά και φρέσκα νέα πρόσωπα με όρεξη για προσφορά στον αθλητισμό του νησιού συνυπάρχουν με κοινό σκοπό ώστε ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ να παραμείνει το στολίδι των Κυκλάδων και μία ισχυρή δύναμη στον χώρο της πετοσφαίρισης.

 

Κοινή επιθυμία όλων των υποψηφίων είναι η μεγάλη προσέλευση των φίλων του αθλητισμού στην εκλογική διαδικασία όπου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο πνευματικό κέντρο του Ι.Ν. Παντανάσσης από τις 11:00 έως τις 20:00 το βράδυ.

Παράλληλα με την εκλογική διαδικασία οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν την καρτα μέλους του σωματείου στηρίζοντας ακόμα περισσότερο τον σύλλογο του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ

Το απερχόμενο Δ.Σ αλλά και όλοι οι υποψήφιοι για το νέο διοικητικό συμβούλιο απευθύνουν κάλεσμα σε κάθε Ναξιώτη, σε κάθε αθλητή ή αθλήτρια του νησιού, σε κάθε φίλαθλο να προσέλθουν την Κυριακή και να εκλέξουν το νέο Δ.Σ του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ. Μεγάλη συμμετοχή σημαίνει ισχυρή εντολή και δύναμη στον μεγαλύτερο σύλλογο των Κυκλάδων να ταξιδέψει το όνομα του Πανναξιακού και ολόκληρο το νησί της Νάξου ακόμα πιο ψηλά.

 

Ποιοι αποτελούν το ψηφοδέλτιο;

 

Βάβουλας Εμμανουήλ του Γεωργίου

Βασιλάκη Σοφία του Δημητρίου

Γιαννάκης Γεώργιος του Αποστόλου

Δημητροκάλης Γεώργιος του Ευαγγέλου

Ιωσηφίδης Χαράλαμπος του Αντωνίου

Καπίρης Σταμάτιος του Μιχαήλ

Κάρλοβιτς Σίμων του Ευαγγέλου

Καρούσης Δημήτριος του Ευαγγέλου

Καφούρος Ιάκωβος του Φωτίου

Καφούρος Εμμανουήλ του Φωτίου

Λιανός Νικόδημος του Κωνσταντίνου

Μαργαρίτης Νικόλαος του Εμμανουήλ

Μουστάκη Μαρία (Τσέλιγκα) του Ιωάννη

Παντελιά Κυριακή (Κέλλυ) του Αντωνίου

Παπανικολάου Θωμάς του Νικολάου

Περράκη Γεωργία του Βασιλείου

Ποτικιάν Γεώργιος του Ευαγγέλου

Τασούλη Δήμητρα του Αθανασίου

Στόχος όλων τον υποψηφίων είναι η αναγέννηση των τμημάτων υποδομών αλλά και να κρατηθεί η γυναικεία ομάδα σε υψηλό επίπεδο, να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και να διαφημίζει το νησί της Νάξου σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Με πληροφορίες από την σελίδα του συλλόγου (paon.gr)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News