Πανναξιακός ΑΟΝ: Ηττα από Μαρκόπουλο, χρήσιμα συμπεράσματα

Η αλήθεια είναι ότι τα αποτελέσματα στα φιλικά παιχνίδια είναι για τους φιλάθλους, τους δημοσιογράφους και τους ανθρώπους έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Εντός; Η εικόνα που υπάρχει μετά το πέρας ενός φιλικού αγώνα είναι διαφορετική. Γιατί προπονητές και παίκτες / τριες, αναζητούν άλλα πράγματα. Και αυτό ισχύει και για τον Απόστολο Οικονόμου που είδε επιτέλους τα κορίτσια του Πανναξιακού ΑΟΝ να δίνουν το πρώτο ολοκληρωμένο φιλικό παιχνίδι για τη νέα χρονιά. Κόντρα στην οικοδέσποινα ομάδα του Μαρκόπουλου (σ.σ. στο 5ο φετινό φιλικό για την ομάδα του Ιταλού Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο, ηττήθηκε με 3-1 σετ... Το πρώτο ήταν για την ομάδα της Νάξου, αλλά στη συνέχεια τα κορίτσια του Μαρκόπουλου έχοντας περισσότερες παραστάσεις και σε καλύτερη φάση προετοιμασίας πήραν τα επόμενα τρία σετ...  Για την ιστορία, τα σετ του αγώνα: 17 - 25, 25 - 23, 25 - 19, 25 - 16... Πρόβλημα για τον Πανναξιακό η απουσία της Περουβιανής Κάρλα Ρουέδα, ενώ τα επόμενα φιλικά με τον ΑΟ Θήρας θα αποτελέσουν ένα γερό τεστ για την ομάδα της Νάξου...  

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης από την ιστοσελίδα του Πανναξιακού ΑΟΝ αναφέρει:  "Ολοκληρώθηκε το πρώτο σετ των φιλικών αγώνων του Πανναξιακού ΑΟΝ στην Αθήνα ενόψει της νέας σεζόν για την Α1 volley league γυναικών.

Μετά τον αγώνα της Παρασκευής κόντρα στην ΑΕΚ η ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού αγωνίστηκε την επόμενη ημέρα στο Μαρκόπουλο ολοκληρώνοντας έτσι το πρώτο σετ αγώνων προπονητικού χαρακτήρα.

Τα κορίτσια του Απόστολου Οικονόμου έκαναν πολύ καλό ξεκίνημα με το πρώτο σετ να καταλήγει με τις Ναξιώτισες νικήτριες. Στη συνέχεια η ομάδα της Νάξου με αρκετά προβλήματα στην υποδοχή έδειξε ότι θέλει ακόμα δουλειά, καθώς δεν πίεσε σχεδόν καθόλου στο σερβίς έχοντας όμως και πάλι σε καλή ημέρα τις 2 ακραίες που κράτησαν την ομάδα ανταγωνιστική μέχρι τέλους.

Εμφανής και η απουσία της Περουβιανής διαγωνίου Κάρλα Ρουέδα που παραμένει εγκλωβισμένη στα γρανάζια της γραφειοκρατίας για την έκδοση της Βίζας της και δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα με την υπόλοιπη ομάδα.

Για την ιστορία, ο φιλικός αγώνας έληξε με 3-1 σετ υπέρ του Μαρκοπούλου ενώ ο Πανναξιακός κρατάει το πρώτο καλό σετ και επιστρέφει στη Νάξο όπου στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας θα αγωνιστεί την Παρασκευή και το Σάββατο 4-5 Οκτωβρίου κόντρα στην ομάδα της Σαντορίνης".