Πανναξιακός ΑΟΝ: Και η Σαρλάνη παίρνει βάπτισμα πυρός στην Volleyleague

“Αισθάνομαι ιδιαίτερη η χαρά, και είναι τιμή μου να είμαι μέλος της ομάδας του Πανναξιακού. Πιστεύω αυτό το νέο ταξίδι να μου χαρίσει πολλές εμπειρίες και επιτυχίες…”, δήλωσε η Ευφροσύνη Σαρλάνη στο paon.gr για την συνεργασία της με την ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ... Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με την Γεωργιάννα Γρυλλάκη, μία ακόμη νεαρή αθλήτρια, η 16χρονη Ευφροσύνη Σαρλάνη που αγωνίζεται ως λίμπερο αναμένετααι να φορέσει τη φανέλα του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Κίνηση που έρχεται ως απόρροια της επιστροφής του Γιώργου Δερμάτη και πάλι στον Πανναξιακό ΑΟΝ. Ο πολύπειρος τεχνικός που έστησε πριν από χρόνια τα τμήματα υποδομης των "μπλε", πέτυχε ένα μεγάλο θαύμα στο Φιλώτι με την τοπική ομάδα, όλο το καλοκαίρι προπόνησε αθλήτριες που θέλουν να πετύχουν. Και το πρώτο κέρδος; Η συμφωνία με τον Πανναξιακό ΑΟΝ. Και όπως λένε οι πληροφορίες έρχονται κι άλλα κορίτσια που θα αποτελέσουν τη μαγιά για την επόμενη μεγάλη φουρνιά καλών αθλητριών της Νάξου... Και με την ευχή ότι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής φέτος στην Volleyleague...  

Δελτίο Ενημέρωσης από τον Πανναξιακό ΑΟΝ (μέσω του paon.gr

“Ο Πανναξιακός ΑΟΝ και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Ευφροσύνη Σαρλάνη για την αγωνιστική σεζόν 2021-22.

Γεννημένη στην Αθήνα στις 26.4.2005, η Ευφροσύνη Σαρλάνη έχει ύψος 161cm αγωνίζεται ως λίμπερο και θα ενισχύσει την γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ για την εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί ενόψει της νέας σεζόν.

Η 16χρονη ταλαντούχα αθλήτρια ξεκίνησε την καριέρα της στο βόλεϊ δίπλα στον προπονητή κ. Γιώργο Δερμάτη στη Νάξο όπου μαζί του δούλεψε στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα των Κυκλάδων.

Αθλήτρια από τα σπλάχνα του νησιού της Νάξου κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα στην εξέλιξη της με την μετακίνησή της στην γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού.

Καλωσορίζουμε την Ευφροσύνη Σαρλάνη στην οικογένεια μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Για την μεταγραφή και την συνεργασία της με τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΑΟΝ, η Ευφροσύνη Σαρλάνη δήλωσε στο paon.gr:

“Μια νέα χρονιά ξεκινάει, αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και τιμή να είμαι μέλος της ομάδας του Πανναξιακού. Πιστεύω να πάνε όλα καλά και ελπίζω για τα καλύτερα…

Ευελπιστώ αυτό το νέο ταξίδι να μου χαρίσει πολλές εμπειρίες και επιτυχίες…

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Πανναξιακού, όσους με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ και κυρίως τον προπονητή μου κ. Γιώργο Δερμάτη που είναι ο βασικότερος λόγος που βρίσκομαι εδώ σήμερα…

Εύχομαι η ομάδα να πάει όσο καλυτέρα γίνεται και θα βάλω τα δυνατά μου για να συμβάλλω σε αυτό…”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News