Πανναξιακός ΑΟΝ: Και τα κορίτσια το ...τσίκνισαν

Μα είναι δυνατόν να στήνεται γιορτή στη Νάξο και οι αθλήτριες του Πανναξιακού ΑΟΝ να μην δίνουν το παρών; Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ απάντησε θετικά στη πρόσκληση του της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, αποτελεί άλλωστε και χορηγό της ομάδας, και δη του προέδρου της Δημήτρη Καπούνη με αποτέλεσμα να βρεθεί σήμερα το μεσημέρι στο γλέντι που στήθηκε στην παραλία της Χώρας. Τσικνοπέμπτη βλέπετε… Και η γιορτή πραγματοποιήθηκε στο χώρο έξω από το πρατήριο της ΕΑΣ Νάξου στο κέντρο της παραλίας του νησιού και είχε απ όλα: φαγητό, χορό και μουσική….

Με τα προϊόντα της Νάξου να είναι στη πρώτη σειρά όπου οι καλεσμένοι είχαν την δυνατότητα δοκιμής και απόλαυσης των προϊόντων που κάνουν το γύρο του κόσμου με την σφραγίδα ποιότητας της ΕΑΣ Νάξου.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι (οι προπονητικές τους υποχρεώσεις δεν σταματούν ποτέ) έκαναν την εμφάνιση τους και οι αθλήτριες του Πανναξιακού μαζί με τους προπονητές τους, έφαγαν, χόρεψαν, φωτογραφήθηκαν και έγιναν ένα με τον κόσμο του νησιού λίγο πριν αποχωρήσουν.

Και είχαμε και μία μίνι  αποκάλυψη... Οπως διαβάσαμε στην ιστοσελίδα (paon.gr) του συλλόγου " Ο Ιάκωβος Βαλέρης - αντιπρόεδρος και αρμόδιος για θέματα marketing -  χάρισε εκ μέρους της ΕΑΣ Νάξου ένα ολόκληρο αρνί στα κορίτσια της ομάδας λέγοντας χαριτολογώντας «Αυτό για την νίκη σας στην Σαντορίνη». Η απάντηση των κοριτσιών; Ενα ζεστό χαμόγελο, ένα ακόμη μεγαλύτερο "ευχαριστώ" και την διαβεβαίωση ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερο... Οι πληροφορίες ότι ο κος Βαλέρης εισέπραξε και δέκα φιλιά δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.... 

Οσο για τη σχέση ΕΑΣ - Πανναξιακού; Παραμένει καυτή... Και σε ενδεχόμενη νίκη επί του Αρη το επόμενο Σάββατο για το πρωτάθλημα και ενδεχόμενη πρόκριση επί των Μακεδόνων του Αγίου Βαλεντίνου για το κύπελλο; Ε τότε; Χρειάζεται ένα τρελό γλέντι. Ετσι δεν είναι; 

Για περισσότερες φωτογραφίες από την παρουσία των κοριτσιών του Πανναξιακού ΑΟΝ εδώ...